Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za April – Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Djevojka - Lovesensa.rs

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi u aprilu trebali poraditi na odnosima sa bliskim ljudima, a naročito sa onima sa kojima ste se u zadnje vrijeme udaljili. Možda će vam se činiti da sve ide kako treba, ali ćete shvatiti da to baš i nije tačno.

Neki događaji će vas usporiti i pokolebati onda kada se budete najmanje nadali. Napustiće vas neki ljudi od kojih ste očekivali podršku i na koje ste mislili da možete računati. Potražite nove saradnike koji bi vam mogli pomoći i olakšati vam neke obaveze tako da ne morate sve preuzeti na sebe.

Imaćete potrebu da se dokažete i pokažete, a cijeli april će biti povoljan za dogovore i sastanke. Pružiće vam se nekoliko dobrih prilika, a neke vaše ideje će napokon ugledati svjetlost dana. Bik: Bikovi bi se u aprilu uglavnom mogli posvetiti rješavanju problema iz prošlosti.

Važno je samo da ne ulazite u sukobe i da uskladite svoje želje i mogućnosti. Što se prije riješite prtljaga iz prošlosti prije ćete ući u jedan udoban i uspješan period. Budite oprezni jer bi vas neke pogrešne odluke mogle odvesti na pogrešan put i udaljiti od vaših ciljeva.

Ponekad je potrebno progutati svoj ponos i shvatiti da niste svemogući. Prihvatite savjete od svojih kolega koji su u poslu duže od vas. Oni će vam rado pomoći ako im to dopustite. Krajem mjeseca možete očekivati lijepa druženja sa prijateljima koji će vam pomoći da zaboravite na sve probleme koje ste imali oko posla.

Blizanci: Prvih nekoliko dana aprila bi mogli biti veoma mirni i spokojni, što neće potrajati dugo. Očekuju vas neki veoma zahtjevni i naporni razgovori i pregovori. Koliko god se trudili da štedite, nekako će vam se činiti da vam uvijek nedostaje dovoljno novca.

Trudićete se da sve ono što bi vam moglo donijeti dodatni novac sprovedete do kraja što vam neće uvijek ići od ruke. U drugoj polovini mjeseca ćete uspostaviti mnogo bolje odnose na poslu. Vaše zdravlje će biti veoma stabilno u ovom periodu, ali nemojte to uzimati zdravi za gotovo,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh