Svaštara

3 tajne ženskog ponašanja koja privlače muškarce

Često se pitamo kakve to žene privlače muškarce?

Ljubav - Onlinerecepti.com.ba

Najčešće nije stvar u fizičkom izgledu, iako je on važan. Muškarci su vizuelna biča i prvo što će primjetiti je fizički izgled žene, ali to nije ono što će ga zadržati. Muškarci mnogo više pažnje obraćaju na način na koji se neka žena ponaša.

Tajna za privlačenje muškarca najčešće leži u tri načina na koji se žena ponaša. 1. Pozitivan stav; Za muškarca ne postoji ništa privlačnije od srećne žene. Muškarac želi usrećiti svoju ženu jer ga njena sreća privlači na jednom višem nivou.

Pozitivne emocije su zarazne, a kada ih žena pokazuje ona time može privući svakog muškarca. Muškarcima su pesimistične žene i one koje izigravaju žrtve veoma odbojne. Zato budite srećne i pozitivne ako želite osvojiti nekog muškarca.

2. Tajnovitost; Muškarcima nisu zanimljive zene koje odmah otkrivaju sve o sebi. Zato zadržite malo misterije i ne govorite odmah sve o sebi. Time mu dajete razlog da vas želi još više. 3. Budite mu trofej; Muškarac će uvijek više cijeniti ono za šta mora da se bori. Budite mu trofej koji će morati zaraditi.

Nemojte biti previše pristupačni i pustite ga da zasluži vašu pažnju. Neka vaši standardi budu visoki i poštujte sebe dovoljno da ga odbijete kada je to potrebno. Nemojte vi biti te koje će uvijek napraviti prvi korak, dozvolite muškarcu da vas zadivi i zavede,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh