Svaštara

Horoskop / Mlad Mjesec u Ribama će 13. marta Biku, Djevici i Jarcu izbiti tlo pod nogama

Mlad Mjesec u Ribama, koji ove godine pada 13. marta i zadržat će se oko 60 sati, može biti katalizator duboke tuge i melanholije.

Žena - Pult24.info

Tada pretjerano reaguju na jedan od dva načina: preuveličavaju svoje emocije ili ih sputavaju i u potpunosti sakrivaju, kako bi izgledalo kao da ih ništa ne dotiče.

Mlad Mjesec u prosejku u znaku Riba provede oko 60 sati, dok ne pređe u sljedeći zodijački znak – Ovan.

Izraženo emotivna stanja mogu se izbjeći brigom za lični unutrašnji mir. Izbjegavanje društvenih aktivnosti i posvećivanje muzici, slikanju, poeziji ili čitanju dobre knjige, može vam pomoći da iskoristite novonastali osjećaj kreativnosti.

Tokom ovog mladog Mjeseca, koji će biti djelimično ili u cjelosti u znaku Riba, 12, 13. i 14. marta 2021. godine, tri znaka će biti na velikim iskušenjima.

BIK
Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bježati u poslove i projekte.

Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Mjeseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na vaše lične potrebe.

Savjetuju se čitanje dobre knjige, šetnje u prirodi i odmor.

DJEVICA
Kada Mjesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osjećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Djevica – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mjesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu na racionalnim razmišljanjem.

Djevice u tom periodu mogu da osjete da gube tlo pod nogama. Nije isključena mogućnost da neke pripadnike ovog znaka preplave vrlo intenzivna osjećanja, koja će ih sputati u dijelanju.

Ovo je period kad je Djevicama teško da se koncentrišu na poslovne zadatke. Postoji značajna mogućnost grešaka prilikom različitih proračuna, ali i grešaka do kojih dolazi usred nemara. Veoma izražene emocije negativno utiču na rad.

JARAC
Riječi mogu da povrede i da liječe.

Najteža lekcija za Jarčeve tokom mladog Mjeseca u Ribama biće kako da sa bližnjim efikasno razgovaraju o svojim potrebama. Ako ostanu stegnuti i zatvoreni, Jarčevi će otvoriti novi krug problema.

Ali ako bližnjim ljudima pokaže da njihove kritike razumije i prihvata, oni će posebno cijeniti napor Jarčeva.

Pred Jarčevima je zadatak da na ispravan način izraze svoja osjećanja, i da bez uvrede prime i obrade informacije koje dobijaju od drugih, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh