Svaštara

Horoskop za 1. mart: Bik će imati veliki problam na poslu, dok bi ovaj znak morao da se pripazi u saobraćaju

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju…

Djevojka - Infpult.info

OVAN
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt. POSAO: Vodite računa jer ćete imati potrebu da impulsivno i bez plana ulažete. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete uz pomoć prijatelja ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: I dalje imate problem s nadređenim osobama i autoritetima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete pomalo promiskuitetni ili generalno nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Vaše operativne sposobnosti danas će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK
LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite ili neko ko ne bi smeo da vam se dopada. POSAO: Razmišljat ćete o promjeni, nalazite se u nestabilnom periodu. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV
LJUBAV: Ostvarit ćete nove kontakte, a tako ćete naći više potencijalnih prilika za romansu. POSAO: Mogući problemi onima čiji posao podrazumijeva putovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim svakodnevno dolazite u kontakt, ali možda pre niste primijetili tu osobu. POSAO: Imaćete uspjeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Šarm pri kontaktu sa osobama suprotnog pola pribaviće vam sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbjegavajte impulsivna ulaganja, pogotovo ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: U ovom periodu imate bogatiji društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Moguće su promjene u ovoj sferi, pogotovo ako se bavite preduzetništvom. ZDRAVLJE: Migrena.

STRIJELAC
LJUBAV: Dopašćete se baš onoj osobi koja se vama sviđa. POSAO: Problemi u procesu rada koji će vas omesti. Moguća je tenzija u odnosu sa kolegama i s podređenima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

JARAC
LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače, zbog čega ćete imati dobre šanse da doživite nešto pozitivno. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta konzumirate.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu krasi vas privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi će biti zaljubljeni u vas. POSAO: Promjene u profesionalnom životu. ZDRAVLJE: Slabije, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh