Svaštara

Znaci Zodijaka koje očekuje ogroman uspjeh na proljeće

Divno je vrijeme da jurite za svojim snovima i preuzmete rizik za njihovo ostvarenje.

Sretna žena - Savjetnikuspjeha.com

Horoskop za mart otkriva kojim znakovima Zodijaka slijedi uspjeh, ispunjenje ambicija i vrijedne nagrade.

OVAN

Početkom marta vaša vladajuća planeta Mars useljava se u vašu kuću komunikacije i informacija. Spremni ste da iskažete svoje ideje i stavove, a ovaj tranzit uklanja svaku sumnju i donosi poboljšano samopouzdanje. Posvetite se svakodnevnim obavezama, poslu, interakciji sa kolegama i sastancima. Marsova energija vam za svaki trud donosi vrijedne nagrade. Savršeno se snalazite u timskom radu i osjećate da ste potpuno nezaustavljivi na putu ka svojim ciljevima. Divno je vrijeme da jurite za svojim snovima i preuzmete rizik za njihovo ostvarenje.

DJEVICA

U martu ćete imati nevjerovatnu snagu i hrabrost. Čak i kada se prepreke poređaju ispred vas i obuzme vas samokritika koja je svojstvena prirodi vašeg znaka, bićete sposobni da se oduprete ovim izazovima. Mars se seli u vaše polje karijere od 3. marta – ističe vaše ambicije, umanjuje mane i podstiče vas da djelujete. Očekuju vas nagrade i za trud iz prethodnih mjeseci. Značit će vam velika priznanja na polju karijere, a vaša pobjeda je to što ćete izbjeći perfekcionističke težnje i uspjeti da završite sve zadatke u predviđenim rokovima.

VAGA

Mart počinje lagano i donosi vam jednu prijatnu jasnoću. Imat ćete mogućnost da se fokusirate na posao, zdravlje i vrijedne rutine. Mlad Mjesec od 13. marta ublažava pritisak svake vrste i podstiče vas da složite prirotete u svom životu. Od 15. marta, kada se Merkur preseli u Ribe, preuzimate vrijedne aktivnosti, organizovani ste i u punom kapacitetu odrađujete obaveze. Nagrade i uspjeh stižu tek krajem mjeseca kada pun Mjesec uđe u vaš znak Zodijaka. Napokon osjećate da ste ispunili sva svoja očekivanja, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh