Svaštara

Djeluju fino na početku, a zapravo su OTROVNE! U ova tri znaka ROĐENE su NAJGORE SVEKRVE!

Čuvajte ih se!

Nevjesta i svekrva - Facebook

Odnosi između snaha i svekrva vrlo često su daleko od onoga što bi neko nazvao idealnim. Naravno, postoje i izuzeci, ali o zategnutim odnosima, zavisti, nepoštovanju pa čak i mržnji između dvije najvažnije žene u životu jednog muškarca se mnogo češće govori.

Svaka majka želi najbolje za svoje dijete, ali neke od njih žele da uvijek budu na prvom mjestu, pa čak i kada se njen sin oženi. U nastavku donosimo tri tipa najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama.

Bik
Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu iz koje se nećete lako izvući. Guraće nos u sve. Ne ustručava se daje savjete o hrani, oblačenju, novcu.

Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.

Rak
Ispod nježne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zamjeriti. Ako sami ne pristanete da igrate po njenim pravilima, ona će vas natjerati, jer je u pitanju njen sin, a to se ne dira.

Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno povjerenje. Kad to uspijete, s njom nećete imati više problema.

Ribe
Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina, da će on od vas uvijek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom dijelili životni prostor, moraćete da postanete njena kopija.

Sve će morati da bude lijepo i uređeno, a njenom sinu ne sme nikada ništa da nedostaje. Ako joj se zamerite, zažalićete prije nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh