Svaštara

Emotivna histerija počinje! Pun Mjesec koji očekujemo sutra već donosi haos, evo kako da to izbjegneš!

Pripremi se!

Horoskop - Chillizet.pl

Danas budite oprezni kada su emotivni odnosi u pitanju. Sutra nas očekuje pun Mjesec, a pred ovaj događaj i u toku, osjećanja su često pomiješana i uzburkana. Ne dozvolite da vas to poremeti i učini da izgubite kontrolu.

Kvadrat Mjeseca u Lavu i Marsa u Biku donosi vam uzbuđenje, pojačane emocije, ali brzoplete odluke. Moguće su rasprave i neslaganje sa partnerom, kao i rasipanje novca. Budite oprezni prije nego što doneste neku važnu odluku – dva puta razmislite.

Mjesec takođe prelazi u Djevicu i priprema se za punu fazu koja će se dogoditi 27. februara. Bićete analitični, ali i previše kritički nastrojeni, kako prema sebi, tako i prema drugima. Produktivni ste, ali pazite da ne zapadnete u zamku perfekcionizma.

Mjesec u Djevici u opoziciji je sa Venerom u Ribama – svoju akciju zasnivamo na senzacijama i čulima. Prati vas snažna energija i nalet emocija. Strast vas vode odvesti u pogrešnom pravcu. Pokušajte da kontrolišete negativne emocije.

Rješenje može donijeti trigon Mjeseca i Urana koji povećava ambicije i originalni duh. Pronaći ćete nove metode za rješenje svojih planova.

Sutra je novi dan – nova šansa za sreću!

OVAN

Neki napeti momenti na poslu se smiruju. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspijevate da se izborite. Malo vas je umorila cijela situacija, pa će vam biti potrebno više opuštanja tokom popodnevnih sati. Dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rješavanju nekih stvari, ali vas dodatno nervira što vam se nameću i obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira…

BLIZANCI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. Ne želite da se opterećujete razmišljanjima, pogotovo što imate dosta obaveza kojima morate posvetiti pažnju. Ukoliko želite da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, danas je pravi momenat za to.

RAK

Neke stvari ste uspjeli da završite na vrijeme, tako da će vaše raspoloženje biti bolje. Doduše, sve ono što se dešavalo ostavilo je posljedice na vas, pa očekujte nervozu I možda pojačan apetit. I „apetiti“ za voljenom osobom su iznenada porasli….odlično popodne za emotivni susret.

LAV

Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ipak, svakako očekujte promjenu energije u popodnevnim satima. Ovo će se automatski odraziti i u vašim emotivnim relacijama.

DJEVICA

Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Šalim se – bićete vi na poslu. Ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što prjie ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag.

VAGA

Pred vama je dan koji će biti ispunjen šansama i prilikama da ostvarite poslovnu stabilnost, ali I napredovanje. U prvom dijelu dana veliki broj obaveza, u toku popodnevnih sati naglašen je umor. Možda nećete biti u fazonu za izlazak.

ŠKORPIJA

Sa problemima je konačno završeno i Škorpije su “progledale”. Uspjeli ste da riješite i neku poslovnu, ali i finansijsku tematiku i popodne ste već mnogo bolje. Čak toliko bolje, da ćete opet biti raspoloženi da se posvetite voljenoj osobi, koja je samo čekala na vas.

STRIJELAC

Neka iznenađenja preko poslovnih partnera i saradnika mogu doći. I neće biti negativna. A mogu doći i neki finansijski prilivi. Još kada bi vas taj emotivni život poslužio…ali danas mnogo bolje funkcionišu neobavezni odnosi, pa ako ste raspoloženi za avanturu, izvolite….

JARAC

Ako danas dođe do prekida ili problema sa poslovnim ili emotivnim partnerom, nemojte se nervirati. Kao prvo, može da se dogodi vrlo lako da je ovo trenutni zastoj i da će vrlo brzo biti prevaziđen. Šta god da je, glavu gore. Sutra je već novi dan, novi početak.

VODOLIJA

Vama i danas četvore oči da budu otvorene. Konkurencija se aktivirala i obratite pažnju da vam ne napravi neki problem. Dalje, ako pravite tajne dogovore ili pak ogovarate nekog, vodite računa da vas neko ne vidi i ne primijeti. Ovo važi i za tajne emotivne odnose.

RIBE

Danas može biti sitnijih problema, vezanih prvenstveno za lične poslove, za porodicu ili za emotivnog partnera. Ostalo bi trebalo da funkcioniše u redu. Zato se spremite da budete više angažovani, moguće i na par strana. Vaše prisustvo će u nekim situacijama biti neophodno, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh