Svaštara

Astrolozi otkrivaju: Tri znaka kojima će se ovih dana život promijeniti iz korijena

Ovaj period je idealan da krenemo sa ostvarivanjem svih planova i želja koje već dugo imamo. Iskoristite ovaj period, jer će trajati samo do 27. aprila. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

Horoskop - Krstarica.com

Evo kako će svaka planeta utjecati na naš život:

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspjeh.

Kada se Mars kreće u direktnom hodu, to je odličan trenutak da pokrenete biznis, promijenite posao ili bilo šta što ste zamislili, jer su velike šanse da to i ostvarite.

Saturn, vladar dugovječnosti i odgovornosti, takođe može mnogo da pomogne u pokretanju iz mrtve tačke. Ova planeta voli da “zaviri” u detalje kako bi obezbijedila dugoročan uspjeh. Saturn nam donosi dozu optimizma i hrabosti.

Merkur, vladar komunikacija, je u direktnom hodu, što nam donosi boljitak.

Jupiter, božanstvena planeta čuda i izoobilja, kretat će se u znaku Vodolije u ovom period. Ovo je vrijeme u kojem možemo da primimo veliku nagradu za uspješno završen težak posao, ili da počnemo da planiramo ciljeve na duži rok.

Sve čime Vodolije vlada (budućnost, tehnologija, nauka, društveno angažovanje) će u ovom periodu doživeti ekspanziju.

Uran nam pomaže da postepeno razvijemo svoje potencijale i da se otrgnemo od prošlosti. To je takođe planeta genijalnosti, pa je ovo idealno vrijeme da razradimo kreativne ideje i da izađemo iz kutije.

Uz podršku drugih planeta koje idu direktno, možete krenuti u nešto toliko veliko da će vam zauvijek promijeniti život.

Konačno, Neptun, naša nestvarna planeta imaginacije, božanske ljubavi i vjere, prolazi kroz Ribe u svom direktnom hodu. S njom i naša kreativnost cvjeta.

Ovo može biti period kada zavirimo u svoje snove i u tajne nade svijeta, i posmatramo kako neka srodna duša ulazi u naš život. Ali važnan je unutrašnji rad, da sami do toga dođemo, da ne sjedimo i čekamo da nas se desi.

Ovaj period će biti povoljan za sve nas, a naročito za ova tri znaka. Rakovima, Ribama i Djevicama će se život promijeniti iz korijena, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh