Svaštara

U braku bili 56 godina, onda preminuli od korone u rasponu od sedam sati

Supružnici Leigh i Cynthia Bryant umrli na svega 60 kilometara jedno od drugog.

bračni par Bryantt - Twitter

Bračni par iz Wellingtona u Engleskoj bio je posljednjih nekoliko mjeseci izolovan zbog pandemije koronavirusa, piše Daily Mail.

Njih dvoje su se uprkos svemu zarazili koronavirusom.

Cynthia je u početku bila u nešto ozbiljnijem zdravstvenom stanju, i ona je prva prevezena u bolnicu.

Nakon što se i Leigh zarazio, prevezen je u istu bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje na trenutak se poboljšalo, pa je zato prebačen u drugu bolnicu.

Porodica je šokirana tragedijom koja ih je snašla. Vijest da je preminula Cynthia duboko ih je rastužila, a onda, samo nekoliko sati kasnije, javljeno im je da je preminuo i Leigh – to ih je porazilo, ostali su u trenutnom šoku.

“Danas se osećam tako prazno. Mislim da sam u šoku”, rekao je jedan od dvojice sinova.

“Krenuli smo da se oprostimo sa mamom – bio sam najmanje 10 koraka udaljen od ulaznih vrata bolnice kada sam čuo da mi zvoni telefon. Iz bolnice su mi rekli da je situacija ista i sa ocem”, dodao je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh