Svaštara

Potrošila preko 30 hiljada eura na operacije jer su joj govorili da je ružna

U roku od četiri godine ona je tri puta operisala

Selin Sentino - Instagram

Selin Sentino (Celin Centino) iz Švajcarske potrošila je više od 30 hiljada eura na plastične operacije, poptuno promijenivši lični opis.

Ova mlada dama se na ovaj potez odlučila nakon višegodišnjeg maltretiranja u tinejdžerskom periodu, kada su joj se vršnjaci rugali na svakom koraku. ž

Selin, koja je danas zvijezda na Instagramu i Fejsbuku, i za kojom uzdišu desetine hiljada muškaraca, nekada je bila užasno nesretna zbog svog izgleda, a svakodnevno se suočavala sa komentarima da je “ružna” i da ju je “teško gledati”.

Ispričala je da je maltretiranje išlo dotle da se često pravila da je bolesna samo da ne bi morala da ide u školu. prenosi “Avaz“.

U roku od četiri godine ona je tri puta operisala grudi, ali i nos, ubrizgala je filere u obraze, bradu i usne.

– Uvijek sam željela da imam velike grudi. Da vodim normalan život bez osuđivanja i kritika… Uštedjela sam puno novca dok sam bila mlađa. Nisam uopšte izlazila prije 18. godine. Mnogo sam radila i sav sam novac potrošila na operacije. Sada sam puna samopouzdanja i osjećam se genijalno. Jača sam nego ikad. Ako me neko i uvrijedi, nije mi važno. Više niko ne može da me povrijedi objašnjava Sentino.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh