Svaštara

Espreso piju rođene vođe, a kapućino sofisticirane osobe: Šta kafa koju pijete otkriva o vama?

“Kafa se pije vrela, sjedeći i bez naročitog razloga”, kaže italijanska poslovica

Kafa - večernji.hr

Najpopularniji jutarnji ritual širom sveta je ispijanje kafe. Ovaj napitak nam pomaže da lakše “uplovimo” u novi dan, popravlja koncetraciju, ali i daje razlog za susret sa dragim osobama i neobavezan razgovor.

Zabavite se i proverite šta o vama otkriva izbor kafe koju najčešće pijete.

Espreso
Rođeni ste lider. Veoma ste vredan i ambiciozan radnik. Vaša prirodna marljivost je inspirativna drugima i ljudi vam se često dive.

Očito, kao osoba koja pije espreso, uživate u ukusu kafe i volite jasne i direktne stvari. Prvi jutarnji espreso vas pokreće i daje vam energiju za nove izazove.

Dupli espreso
Izuzetno ste praktični, volite logiku i uvek održavate red oko sebe. Slično onima koji piju obični espreso, prilično ste marljivi i radite mnogo bolje i organizovanije od ostalih. Dajete najbolje od sebe na poslu kada vam šef kaže tačno što želi.

Ovaj jutarnji napitak pomaže vam da se usredsredite i odradite svoj dan po savršeno logičkom redosledu.

Kafa s mlijekom
Po prirodi ste opušteni i trudite se da ostanete mirni u svakoj situaciji. Ipak, pre nego što donesete neku odluku uvek dugo razmišljate. Ne volite spontane situacije.

Vaša jutarnja kafa s mlekom samo je jedna od onih malih udobnosti kojima volite da zasladite život.

Kapućino
Imate istančan stil, cenite otmene i sofisticirane stvari. Ne podnosite grube šale. Takođe, imate vrlo kreativan um, društveni ste i imate puno prijatelja, piše Atma.hr

Kada uz šoljicu kapućina započnete dan, spremni ste za kreativan rad i nove inspirativne ideje.

Obična crna kafa
Vodite minimalistički stil života. Skupa i upečatljiva garderoba vam nije prioritet. Više volite direktan pristup u modi i u životu. Povremeno ste skloni promeni raspoloženja. Veoma ste komunikativni i lako stičete nova poznanstva.

S crnom kafom u ruci spremni ste da započnete dan bez haosa i komplikacija.

Kafa sa šlagom
S jedne strane ste organizovani i sistematični, a s druge opušteni i ponekad neuredni. Svakodnevno pokušavate da postignete savršenu ravnotežu između logičkih i kreativnih strana mozga.

Vaša minimalistička strana uživa u ukusu kafe, dok vaša spontana strana voli ukus šlaga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh