Svaštara

Najbolje i najgore svekrve po Zodijaku: Blago onom ko ima svekrvu u znaku Blizanca

Kakva će vas svekrva zapasti zavisi i od njenog horoskopskog znaka, tvrde astrološki stručnjaci.

Snaha i svekrva - Zena.rs

Najbolje svekrve po Zodijaku:

Bik: Ovo je jedna od najstrpljivijih svekrva na svijetu, koja neće svojoj snahi uzimati greške za zub. Čak i kad se sin počne žaliti na svoju ženu, ona će pronaći način da ih pomiri. Ali ne treba testirati njezino strpljenje na snagu, pogotovo ih ne treba ubjeđivati da nisu u pravu za nešto.

Blizanac: Predstavnica ovog znaka može se nazvati najmodernijom bakom i najnaprednijom svekrvom. Vući će snahu na sve vrste rasprodaja, naučiti je kako uštedjeti novac i tražiti “besplatnu uslugu”. U isto vrijeme, prilično je iskrena i neposredna žena koja će svojoj snahi uvijek izraziti sve što misli o njoj i njenoj vezi sa suprugom.

Uz pravi pristup, snaha može postati dobar prijatelj takve svekrve, što će biti od koristi cijeloj porodici. Najgore svekrve po Zodijaku:

Škorpija: Ovo je klasična verzija svekrve, od koje snahe pate. Stalno će nadgledati šta jede i šta nosi njen voljeni sin.

Ova svekrva neprestano će ponižavati snahu i tražiti njenu tačku ključanja. Obično ima običaj sve da kritikuje a istovremeno se pravda da to čini isključivo u korist. Zanimljivo je da snažna i dominantna žena Škorpija obično odabere srodnu dušu za svog voljenog sina. Zato ako je sin sam napravio izbor protiv majke, bolje je živjeti što dalje od takve svekrve.

Jarac: Svekrva znaka Jarca je zatvorena osoba, kojoj bez poziva nećete doći u posjetu, a ni ona sama neće previše žuriti da dolazi vama. Od nje ne očekujte poklone i pohvale jer ih vjerovatno nećete dobiti. Da biste se sprijateljili sa ovakvom svekrvom, potrebno je dodatno se potruditi da je zadivite: održavati kuću čistom i imati dobru reputaciju, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh