Svaštara

Horoskop / Blizanci, Vaga i Vodolija od 27. februara oslobodit će se loših navika i pročistiti tijelo i dušu

Pun Mjesec u Djevici počinje 27. februara i pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodimo svega onoga što nam više ne služi i što nam je teret.

Horoskop - Alo.rs

Ovaj period je idealan da se oslobodite loših navika, emocionalnog prtljaga i suočite se sa nekim ličnim izazovima.

Pun Mjesec ovoga puta boravi u pragmatičnoj i analitičnoj Djevici, pa je ovo vrijeme kada preispitujemo svoje navike, svakodnevne rituale i donosimo racionalne odluke. Njegov sjaj pomaže da pročistite tijelo, um i dušu, piše Lovesensa.

Evo na koja 3 horoskpska znaka će najbolje uticati pun Mjesec u Djevici (od 27. februara):

Blizanci
Pun Mjesec utiče na vašu kuću doma i porodice i osjetit ćete ga na izuzetno ličnom nivou. Njegova energija u Djevici podstiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se rešite i emotivnog prtljaga iz prošlosti.

Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bićete i izuzetno produktivni i inspirisani.

Vaga
Za vrijeme punog Mjeseca željećete da se osamite i povučete nazad u svoju čauru kako biste iz nje izašli kao još ljepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora. Željet ćete da se povežete sa svojom dušom, zaliječite neke stare emotivne ožiljke.

Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi ppmoći će da razbistrite um. Ciklus punog Mjeseca predstavlja kraj sa nekim lošim mislima i osjećanjima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija
Iskoristite energiju punog Mjeseca u Djevici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije.

Pod sjajom punog Mjeseca imate hrabrosti da se suočite sa negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osjećat ćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite svjetliju budućnost i sve promjene koje dolaze.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh