Svaštara

Oni su pravi sretnici: Ovo su tri znaka koji dugo ostaju mladoliki

Kažu da smo stari onoliko koliko to sami osjećamo, a da su godine samo brojka. Za neke je zaista tako!

Sretna zena - Body.ba

Kod procjene nečijih godina energija kojom zrače igra glavnu ulogu, te stoga neki djeluju bitno mlađe nego što jesu.

Sljedeći pripadnici horoskopskih znakova izgledaju i ostavljalju utisak da su daleko mlađi.

BLIZANCI

Njima je svojstven stav da im je potpuno svejedno koliko imaju godina. Osjećaju se mlađe i uživaju u svakom trenutku u životu. Zbog toga često dobijaju komplimente i gotovo uvijek privlače pažnju.

Blizanci umiju da se raduju životu i sitnicama, a neprilikama ne posvećuju mnogo pažnje niti se na njima zadržavaju. Ovako ležerno shvatanje života i datih okolnosti takođe doprinosi njihovom mladalačkom izgledu.

LAV

Lava karakteriše otvorenost i pozitivan stav prema životu zbog čega uvijek zrači vedrinom. Na taj način čuvaju mladalački duh zbog čega ih svi primećuju.

Lav pored toga što je otvoren ima i veliku energiju koju ume da usmeri na prave vrednosti. Avanturistički duh je takođe jedna od karakteristika ovog znaka tako da ga njegova dečja radoznalost čini mladim i do poznih godina.

VAGA

Vage su poznate po tome da znaju šta žele i šta im pričinjava zadovoljstvo. One se rado upuštaju u nove izazove što naglašava njihovu mladalačku crtu.

Vage možda nisu uvijek odlučne kada su u pitanju važne životne prilike, ali zato kada je reč o svkodnevici i sitnim zadovoljstvima, hedonizmu i pitanjima ljepote, one tačno znaju šta ih čini sretnima, a time dobijaju i na svojoj ljepoti i mladalačkom izgledu, piše alo.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh