Svaštara

DJEČAK HITNO PREVEZEN U BOLNICU, DOKTORI ODMAH URADILI RENDGEN PA OSTALI U ČUDU: Pogledajte šta je ovo dijete PROGUTALO, UŽAS!

Kiara Straud bila je na poslu kada ju je majka pozvala da joj kaže da je njen sin slučajno progutao polovinu svog Božićnog poklona i da su na putu do bolnice, prenosi “Ledbajbl”.

Kada je dečak stigao u dječiju bolnicu u Atlanti u Džordžiji, doktori su uradili rendgen koji im je omogućio da vide bežičnu slušalicu odmah ispod njegovog grudnog koša. Rekli su porodici da puste da slušalica prirodnim putem izađe iz dječakovog tijela.

– Bio je veoma nervozan, mislio je da će da bude u nevolji, tako da smo morali da ga razuvjerimo i ubijedimo ga da je sve u redu – kaže majka.

Kako piše “Ej-Bi-Si”, dečak je držao slušalicu za dršku u ustima, kada ju je progutao. Sada se boji da drži telefon pored sebe, jer misli da će se povezati sa slušalicom u njegovom stomaku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh