Svaštara

KOJEM HOROSKOPSKOM ZNAKU PRIPADATE? OBJAVLJEN HOROSKOP ZA MART: Ova četiri znaka će ostvariti sve što zamisle

Vladavina Riba je idealan period za maštanje, umjetnost, kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi, jer će mnogi od nas osvijestiti svoje romantične osjećaje i imat će hrabrosti da ih pokažu. Svim znakovima Zodijaka donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu, ali 4 znaka Zodijaka će posebno pratiti sreća tijekom vladavine Riba, od 19.02. do 20.03.

Horoskop - Vesti.rs

U posljednjem periodu bili smo pod velikim utjecajem Vodenjaka zbog Stelijuma u ovom znaku, ali sada osjećamo pomak u kozmičkoj energiji – Sunce ulazi u znak Riba i počinje vladavina emotivnog vodenog znaka.

Ribe su promjenjivi znak, a njihova energija sklona je stalnim izmjenama, osjetljiva je i uronjena u more osjećaja.

Vladavina Riba svim znakovima Zodijaka donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu. Otkrivat ćete što je to skriveno u vašoj duši van granica realnosti.

Vladavina Riba je idealan period za maštanje, umjetnost, kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi, jer će mnogi od nas osvijestiti svoje romantične osjećaje i imat će hrabrosti da ih pokažu.

Evo koja 4 znaka Zodijaka će biti najsretnija tijekom vladavine Ribe – od 19.02. do 20.03.

Rak
Vi ste znak koji teško izlazi iz zone komfora, ali vladavina Riba ima magičnu energiju koja vas motivira da izađete iz svoje školjke i napravite nešto veliko.

Ovo je period kada ćete stvoriti nove emotivne veze s ljudima. Otvarate svoje srce novim mogućnostima i saznanjima svijeta koji vas okružuje.

Najveći uspjeh na polju karijere očekuje Rakove koji se bave pisanjem, predavanjem, čitanjem ili nekim kreativnim poslom.

Rakovi imaju veliku šansu da se zaljube, otvaraju se mnoge romantične prilike.

Škorpion
Umjetnička vizija i čarobni romantični osjećaji ispunjavaju vašu dušu ovog mjeseca, dragi Škorpioni.

Očekuje vas val snažnih emocija, ali vi pronalazite način da ih transformirate u nešto lijepo.

Vladavina Riba za vas će biti period kada ostvarujete kreativni vrhunac, zato se posvetite poslovnim projektima jer je sada i više nego očigledno da ste na korak od uspjeha.

Što dublje zaronite u stvari koje vas inspiriraju i iskoristite ovu energiju. Moguće je da ćete sresti staru ljubav iz prošlosti i obnoviti vezu

Lav
Sentimentalna energija Ribe potiče vas da se zagledate u svoju dušu i stupite u kontakt sa svojim najdubljim željama i potrebama.

Ispitujete svoje intimne osjećaje ljubavi i razmišljate kako da pročistite svoje emocije.

Za vas je ovo period oslobođenja – trenutak kada ćete odbaciti negativnost i otvoriti srce za neke ljepše osjećaje kakve zaslužujete.

Riječ je o ljubavi. Dragi Lavovi, u život vam stiže nova ljubav.

Vaga
U ovom periodu više se posvećujete sebi i svojim potrebama. U prethodnim danima puno ste se fokusirali na druge, ali sada je trenutak da se obnovite svoju energiju.

Budite nježni prema sebi, opustite se i ugađajte svojim željama.

Možda je ovo trenutak kada odlučujete kojim putem života trebate krenuti, a dobar je period i za donošenje odluka.

Napunite kadu vodom i mirišljavom soli, meditirajte uz svijeće i prihvatite svaku ideju i pozitivnu promjenu koju vam vladavina Riba donosi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh