Svaštara

Šta muškarci Zodijaka nikako ne vole: Škorpije da ih lažete – Blizanci da ih ućutkujete

Ako želite bolje upoznati muškarca dobro upamtite šta najviše mrze na osnovu horoskopskog znaka.

Muškarac - Nezavisne.com

Ovan – nikada ne ulazite u verbalnu borbu s njima. Ovan je agresivne ćudi, borben i impulsivan. Pored toga, imaju uvijek dobar spreman odgovor tako da ćete u verbalnoj borbi sa njim vjerovatno izgubiti.

Bik – Ne dirajte njihove stvari. Rado će podijeliti s vama, pogotovo ako je hrana u pitanju, ali ne dirajte bez pitanja.

Blizanci – Ne ućutkujte ih. Iz perspektive Blizanaca, komunikacija je vrlo važna, njemu reći da umukne je smak svijeta.

Rak – nikada ih ne kritikujte. Rak je pomalo nesiguran u sebe, pa ga zato i najmanja kritika pogađa pravo u srce.

Lav – ne pokušavaj suzbiti njegov ego. Lavovi vole biti u centru pažnje, i ako im pokušate oduzeti tu privilegiju, mrziće vas zauvijek.

Djevica – nikada im nemojte reći da griješe. Djevice će usmjeravati svu svoju energiju da pokažu da su u pravu, a vi niste. Nije važno koliko vremena to traje, čak i ako im oduzme čitav život.

Vage – Nikad se ne svađajte s njima. Vage ne vole sukobe i pritiske. Ako ih odlučite požuriti, dobićete kontra efekat.

Škorpija – Nikad ih ne zavaravajte. Oni ne opraštaju obmane. Ako vas uhvate u laži, bolje trčite!

Strijelac – ne pokušavajte ih vezati za sebe: Strijelcu je potrebna sloboda, i fizička i psihološka.

Jarac – ne pretvarajte se da ste ono što niste. Oni su vrlo iskreni i neposredni, zato ne vole ljude koji se predstavljaju kao druga osoba.

Vodolija – ne pokušavajte ih promijeniti. Jedinstveni su i žive po svojim pravilima. Ako pokušate od njih napraviti nešto što nisu rizikujete da vas zamrze.

Ribe – ne pokušavajte ih nasamariti. Da Ribe jesu osjetljive ali ako ste mislili da tu njihovu osobinu možete iskoristiti da ih nasamarite grdno se varate. Ribe su jako inteligentne i neće dozvoliti da ih iko iskorištava, prenosi pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh