Svaštara

Izbjegavajte ih: Najgori tipovi muškaraca za svaki horoskopski znak

Ako ne želite slomljeno srce, poslušajte šta vam savjetuju zvijezde:

Svađa - Ilustracija / Infpult.info

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna u suštini su nesigurne u sebe, pa je najgori izbor za njih nesiguran muškarac uz kog nikad neće steći samopouzdanje.

Bik

Mrzovoljni i nervozni muškarci najgori su izbor za ženu Bika koja više od svega voli da uživa u životu.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku treba da izbjegavaju prezauzete muškarce, jer mrze da budu usamljene.

Rak

Muškarci koji ne planiraju djecu najgori su izbor za žene rođene u znaku Raka.

Lav

Lavice najviše mrze kada ih neko kontroliše, pa bi zato trebalo da izbjegavaju ljubomorne i posesivne muškarce.

Djevica

Iako i same često djeluju hladno, kada su u srećnoj vezi ne skrivaju svoja osjećanja, pa su zatvoreni muškarci koji ne pokazuju emocije najgori izbor za Djevice.

Vaga

Vage će biti najnesrećnije uz muškarca koji se prema drugima odnosi neljubazno i bez poštovanja jer su ženama rođenim u ovom znaku pristojnost i empatija obično najizraženiji kvaliteti.

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku često su pretjerano ljubomorne pa za njih nikako nije dobar izbor muškarac koji dobar dio dana provodi u društvu žena.

Strijelac

Žene Strijelci najčešće su dosta ozbiljne i zrele pa su za njih najgori djetinjasti momci koji nikada neće u potpunosti odrasti.

Jarac

U ovom znaku najčešće se rađaju prilično tvrdoglave žene pa su za njih najgori izbor takvi muškarci, jer to znači da će se s njima samo svađati.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku cene svoju slobodu i vole da su spontane pa će se najsputanije i samim tim najgore osjećati uz nekog dominantnog muškarca.

Ribe

Ribama je u vezi na prvom mjestu povjerenje, pa su najgori muškarci za njih lažljivci i nepouzdane osobe jer se uz takve nikada neće osjećati sigurno, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh