Svaštara

“Ginekolog sam i skoro mi je na pregled došla djevojka sa svojim vjerenikom”

Ginekolog sam i skoro mi je na pregled došla djevojka sa svojim vjerenikom.

Svadbu su odložili zbog korone, ali žele dijete jer je ona već prešla 35-tu godinu. Nakon što sam obavila potrebne analize i popričala malo sa parom, zamolila sam da ostanem nasamo sa djevojkom (dečko nije bio prisutan tokom pregleda, ali medicinska sestra jeste).

Međutim, djevojka je insistirala da dečko ostane. Porazgovarala sa njom i rekla joj da trudnoća može biti dodatno rizična jer je ona gojazna osoba, i da bi možda trebalo da se prvo konsultuje sa nutricionistom.

Apsolutno se može desiti da dijete bude zdravo i da nema nekih posljedica, ali moja obaveza kao doktora je da posavjetujem i ukažem na rizike. Dečko je gledao blijedo kao da uopšte nije svjestan da je njegova djevojka gojazna, dok je djevojka imala histeričan napad,piše Izvoronline.

Pošto živimo u malom gradu čula sam da je dečko ostavio jer je ,,debela”, i da ona krivi mene. Iskreno, u šoku sam.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh