Svaštara

Horoskop / Od 19. februara do 21. marta je najvažniji period za ljubav u 2021. godini – 10 ključnih datuma

Vladavina Riba počinje 19. februara, kad Sunce ulazi u jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka.

S obzirom da je u pitanju posljednji znak Zodijaka, vladavina Riba je vrijeme kulminacije i zatvaranja. Vrijeme je da odbacite energije koje ste skupljali posljednjih 12 mjeseci i pripremite se za nešto potpuno novo.

Kako ulazimo u vladavinu Riba u 2021. godini, približavamo se velikom kvadratu Saturna i Urana, piše Lovesensa.

Ovo je jedan od glavnih aspekata u 2021. godini, a kako dostiže vrhunac 17. februara, osjećat ćemo dupli uticaj Riba.

Iako kvadrat Saturna i Urana može izazvati određenu nestabilnost, energija u sezoni Riba djeluje lakše i treba da nam pomogne da se resetujemo i pripremimo za astrološku novu godinu koja slijedi.

Ovo su ključni datumi za vrijeme boravka Sunca u znaku Riba – od 19. februara do 21. marta:

1) 18. i 19. februar – Sunce u Ribama
Dobrodošli u posljednju sezonu horoskopskog ciklusa. Idealno je vrijeme za razmišljanje i stupanje u kontakt sa sopstvenim emocijama i dušom.

2) 20. februar – Merkur kreće direktnim kodom
Merkur ponovo kreće direktnim hodom! Možda ćemo vidjeti da se problemi iz prošlosti vraćaju na površinu radi energetskog čišćenja. Možda će nam biti lakše da saopštimo svoje misli i osjećanja. Tehničke poteškoće, sporovi oko ugovora ili pogrešne riječi u komunikaciji polako odlaze u zaborav. Vrijeme je da se raspletu karmički čvorovi.

3) 25. februar – Venera ulazi u Ribe
Venera voli da boravi u vodenom znaku Riba, pa nas u ovom periodu očekuje neka lijepa, kreativna i maštovita energija koja će nam naročito donijeti uspjeh na profesionalnom planu. Venera koja ulazi u Ribe razbija Stelijum u Vodoliji, koji je bio dominantan veći dio februara. Snažna energija Vodolije koja je uticala na skoro sve aspekte našeg život au prethodnom periodu polako počinje da blijedi.

4) 27. februar – Pun Mjesec u Djevici
Ovo je jedan od najlejpših Mjeseca u punom sjajnu koji ćemo imati ove godine. Donosi nježnu, ljekovitu i kreativnu energiju. Njegovo prisustvo može takođe biti vrlo utemeljeno, što nam omogućava da se osećamo sigurnije u sebe i svoj životni put. Njegova energija nam donosi jednostavnost, lakoću i mir.

5) 4. mart – Konjukcija Jupitera i Merkura
Budući da Merkur tek izlazi iz retrogradnog perioda, ovo je dan u kojem će se favorizovati komunikacija. Prihvatite sve ideje ili misli koje imate ovog dana. Ova kombinacija je čarobna za inovativne ideje i prelazak u viša područja svijesti. Naš um može biti tako oštar i moćan alat.

6) 5. mart – Mjesečevo kolebanje
Kada Sunce napravi kvadrat ili ugao od 90 stepeni sa Mjesečevim čvorovima, imamo ono što je poznato kao “Mjesečevo kolebanje”. “Mjesečeve kolebanje” može donijeti klimavu energiju. Osjećamo se izbačeno iz ravnoteže i osjećamo promjene u vazduhu. Možda nećemo moći odmah da vidimo promjene, ali možemo da počnemo da ih osjećamo.

7) 10. mart – Sunce u konjunkciji sa Neptunom
Neptun je planeta snova, iluzija i kreativnosti. Kad god je njegova energija jaka, kao danas, podsjetnik nam je da vjerujemo svom unutrašnjem glasu. Neptun može da naslika iluziju ili da nam zamagli stvarnost. Može stvoriti dimnu zavjesu i ponekad nas izbaciti iz okvira sopstvene istine. Povjerenje u sopstvenu intuiciju je uvijek važno, ali u ovom trenutku posebno. U ovom trenutku možemo vidjeti i otkrivanje nove istine ili podizanje vela kako bismo mogli sagledati stvari iz nove perspektive.

8) 13. mart – Mlad Mjesec u Ribama i Venera u konjunkciji sa Neptunom
Mlad Mjesec nas podsjeća da slijedimo svoje srce i pronađemo način da unesemo strast u sve što radimo. Ovaj mlad Mjesec je fantastičan za pokretanje kreativnih projekata i za romantiku. Postoji divna harmonija između Venere, boginje ljubavi i Neptuna, koja se svodi na bezuslovnu ljubav.

9) 15. mart – Merkur u Ribama
Merkur se seli iz Vodolije u Ribe. Merkur je usredsređen na misli i racionalni um, a Ribe se manje bave razmišljanjem, a više osjećanjima. U zavisnosti od sopstvene konstitucije, ova energija može nam pomoći da osjetimo kontakt sa našim srcem ili može da učini da se osjećamo neutemeljeno i zbunjeno.

10) 20. i 21. mart – Ravnodnevnica i Sunce u znaku Ovna
Sezona Riba se završava i dolazi do početka astrološke nove godine koja započinje sa vladavinom Ovna. Prvi znak Zodijaka, Ovan jeste sinonim za jedan veliki nove početak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh