Svaštara

Horoskop / Ovan, Rak, Djevica i Škorpija posljednjih 10 dana februara 2021. proživljavat će pakao

Ušli smo u drugu polovinu februara, ali to nije kraj haosu koji retrogradni Merkur nosi sa sobom, iako se ovaj u kojem smo trenutno završava 20. februara.

Žena - Pult24.info

Ovogodišnji retrogradni Merkur ostaviće za sobom izvjesne “zaostatke”, koje će najviše osjetiti pripadnici ova četiri znaka:

Ovan
Iako ste se u prvoj polovini mjeseca osjećali društveno i ekstrovertno, u drugoj polovini mjeseca stvari će se smiriti i postaćete svjesniji svojih osjećanja.

Kad sezona Riba započne, aktiviraće se vaša podsvijest i sve skrivene emocije koje nikada ne ugledaju svjetlost dana.

Dajte svom srcu priliku da napokon osjeti sve ono što nosi u sebi.

Rak
Ovaj mjesec je u znaku transformacije. Treba otpustiti prošlost, kako bi se napravilo mjesta za budućnost i prihvatiti da nekim stvarima nije suđeno da traju zauvijek.

Imate sklonost tome da romantizujete prošlost pa zašto tako ne biste razmišljali i o budućnosti?

Svijet je pun mogućnosti i do kraja mjeseca uvidjet ćete koliko ih zapravo ima.

Djevica
Merkur, koji je vladajuća planeta Djevice, je retrogradan, a to znači da ćete biti zbunjeni, neorganizovani i smeteniji nego inače.

Imaćete osjećaj da ništa ne radite kako treba, a zbrka u glavi sve će to još više otežavati, pogotovo u posljednjim danima februara.

Ali, nemojte da očajavate, sve je to samo privremeno.

Škorpija
Vaši odnosi sa ljudima su u posljednje vreme pod velikim pritiscima. Možda se svađate s partnerom, ljuti ste na najboljeg prijatelja ili ste spremni na svađu kada god vas kolege na poslu nešto pitaju.

U posljednjim danima februara trebalo bi ponovo da procijenite dinamiku vaših odnosa i zapitate se kako možete biti bolji partner, pogotovo kada se nađete suočeni s nedaćama, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh