Svaštara

Mlada mama (23) s 11-ero djece i mužem milijunašem želi još beba

MLADA mama iz Rusije odgaja već 11-ero djece, no uz pomoć surogat majki želi ih dobiti još.

Christina Ozturk - Instagram

Christina Ozturk (23) toliko obožava obiteljski život sa suprugom biznismenom Galipom Ozturkom (56) da je par spreman potrošiti 1,5 milijuna dolara na surogat-majčinstvo, prenosi The Sun.

Najstariju kćer Viku Christina je rodila sama prije šest godina. “Ostala djeca su genetski od supruga i mene, ali su ih nosile surogat majke”, govori mlada mama.

Najmlađe dijete para je 11-mjesečna Olivia. “Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali sigurno ne planiramo stati na 10”, rekla je milijunašica. “Nismo spremni razgovarati o konačnom broju.”

Par živi u obalnom gradu Batumi u Gruziji gdje je legalno koristiti surogat majke u trudnoći, od kojih svaka košta oko 8000 eura, prenosi “Index“.

Christina, rođena u Moskvi, bila je samohrana mama kad je odmarala u primorskom gradu i upoznala sadašnjeg supruga Galipa, biznismena porijeklom iz Turske. Uskoro su počeli izlaziti, a ona se preselila u Batumi, gdje sad uživaju u obiteljskom životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh