Svaštara

Najtačniji sedmični horoskop od 15. do 22. februara: Retrogradni Merkur gazi – Blizanci i Djevice sve pogrešno shvataju, Lavovi čekaju da im svane, a Strijelčevima se javlja stara ljubav

Saznajte šta vam zvijezde poručuju u narednoj sedmci…

Retrogradni Merkur - Besnopile

OVAN
Posao- Sve se vrti oko novca, a prijatelji vam daju razna obećanja koja nisu pouzdana. Prijatelji vam pominju poslovnu ponudu koja nije realna i zbog toga treba da se suzdržite od velikih odluka. Ne pozajmljujte novac u ovom periodu!

Ljubav – Postajete veoma tajnoviti kada su osjećanja u pitanju. Želite da sačuvate osjećanja za sebe, pa ste maštoviti i razmišljate o jednoj osobi. Ukoliko ste slobodni, vjerovatno se radi o nekome ko vam je prijatelj.

Zdravlje – Slabije.

BIK
Posao – Haotična situacija na poslu ne prestaje i to vam kvari sve planove. Miliste o napretku u karijeri, a da bi se to dogodilo morate da se promijenite iz korijena. Saradnja sa Vodolijama će vam teško pasti. Izbjegavajte konflikte i rasprave.

Ljubav – U ljubavi prolazite kroz krizu. Imaćete učestale rasprave, jer ste pod pritiskom zbog posla. Nemojte da opterećujete partnera svojim problemima. Moguć je raskid.

Zdravlje – Nemate dovoljno energije.

BLIZANCI
Posao – Zbog retrogradnog Merkura nemate koncentraciju na poslu. Zbog toga sve odlažete, pa jedno pričate, a drugo radite. Imate tajne neprijatelje na poslu, pa vodite računa kome poklanjate povjerenje. Nije dobar momenat za uvećanje zarade na poslu.

Ljubav – Bespotrebno se prepirete sa partnerom. To neće donijeti nikakve rezultate, a imaćete poterškoće da se razumijete u ovom periodu. Budite oprezni sa riječima do 21. februara.

Zdravlje – Slabije.

RAK
Posao – Suočavate sa komplikacijama oko novca. Ukoliko očekujete neko sponzorstvo, to može da se odloži. Imate prijatelje koji vam “podmeću nogu” i budite oprezni kome poklanajte povjerenje. Vi ste na prekretnici između dva puta.

Ljubav – Odnos sa osobom koja vam se dopada se bazira na strasti. Vi ste vjerovatno u sredini jer je tu umiješana još jedna osoba. Ništa ne radite i čekajte da se situacija smiri.

Zdravlje – Česte promjene raspoloženja.

LAV
Posao – Ne osjećate se najbolje i sve radite sa minimumom energije. Imate utisak da sve ide naopako. Finansije su nestabilne do 21. februara i najbolje je da ne ulažete pare u sumnjive poslove. Takođe, ne treba da pozajmljujete nikome novac.

Ljubav – Ne ide vam u ljubavi i pomalo gubite samopouzdanje. Ne dozvolite da vas loš period slomi, jer srećete previše ljudi, a niko od njih nije odgovarajući po vašim kriterijumima.

Zdravlje – Lošije.

DJEVICA
Posao – Vi ste znak kojem je najteže, a sva vaša stanja se prenose na posao. Najradnije biste otišli na odmor jer sve ide traljavo i imate česte nesporazume. Ovo nije period za promenu posla, niti važne odluke! Budite strpljivi i čekajte kraj retrogradnog Merkura.

Ljubav – Partner će pomisliti da ste ludi kroz kakva stanja prolazite. Imajte obzira prem osobama koje volite. Ne opterćujte ga poslom i mislite na bližnje.

Zdravlje – Nervoza, stres i dekoncentrisanost.

VAGA
Posao – Mešate poslovno i privatno, pa vam sve ide po sistemu “lako ćemo”. Trudite se da provodite što više vremena sa prijateljima, a manje na poslu. Najradije biste otputovali i pobjegli jer vam je posla preko glave. Suočavate se problemima koje niste rešili u prošlosti.

Ljubav – Vama je mnogo toga dešava i flertujete sa više osoba! Prosto ste se bacili u promet i to vam se dopada. Kao da ste se probudili nakon tri godine i želite nešto novo. Ovo je vrijeme novih susreta i mogućeg zaljubljivanja.

Zdravlje- Dobro.

ŠKORPIJA
Posao – Marsovi izazovni aspketi vam ne dozvoljavaju da se opustite, pa sve doživljavate stresno. Najbolje bi bilo kada biste mogli da odete na odmor. Ukoliko budete mijenjali posao, to neće ići tako lako. Imaćete česte sukobe mišljenja. Sve češće razmišljate o preseljenju.

Ljubav – Emotivni odnos vam je pun strasti i ljubomore, pa je kriza izvjesna. Nemojte da dozvolite da se svađate oko svakakavih sitnica. Mnoge Škorpije odabraće da budu same u ovokm periodu jer im je dovoljno teško.

Zdravlje – Lošije.

STRIJELAC
Posao – Jupiter u trećem polju radi svoje, pa imate brojne razgovore i stalno morate da završavate razne projekte. Imate malo vremena za sebe, a najradije biste otputovali. Ovo je vrijeme pregovora, koji će se zbog retrogradnog Merkura prolongirati do kraja februara.

Ljubav – Javljaju vam se razne osobe, ali vam ne prija ništa staro, već želite nekoga novog u svom životu. Iz jedne obične komunikacije izrodiće se nešto više. Javiće vam se bivša ljubav.

Zdravlje – Dobro.

JARAC
Posao – Saturn vas uči važnu lekciju o finansijama, a to je da ne budete rastrošni i naučite kako bolje da ulažete. Neko vam obećava veći novac, ali će to verovatno biti moguće tek krajem februara. Poslovne komunikacije se komplikuju zbog retrogradnog Mekura.

Ljubav – U ljubavi vam se kvare planovi, tačnije, ne može da bude kakvo vi hoćete. Morate da budete strpljivi jer je ovo stresan period za sve, pa i za vas. Osoba do koje vam je stalo ima takođe probleme.

Zdravlje – Osjetljivo.

VODOLIJA
Posao – Planetarni haos u vašem znaku nagovještava buran period u kojem se sve dešava odjednom. Promjene na poslu, a i privatno, uzrokuju da ne znate gdje ćete prije od obaveza. Najradije biste promijenili čitav život i profesiju, ali uviđate da je sve ovo što vam se događa nužno.

Ljubav – Sunce ulazi u Ribe, pa ćete emotivnije doživljavati odnos sa osobama do kojih vam je stalo. Ukoliko ste u braku, imaćete rasprave oko finansija. Međutim, to je potpuno pogrešna taktika.

Zdravlje – Slabije.

RIBE
Posao – Ulazak Sunca u prvo polje donosi vam olakšanje na poslu. Konačno ćete se povratiti u normalu i uspeti da se pomerite sa mrtve tačke. Međutim i dalje imate puno nesikrenih osoba oko sebe, a samo se čeka da im padnu maske. Veoma konfuzan period u kojem ništa nije onako kako izgleda.

Ljubav – Zbog retrogradnog Merkura veoma vam je teško da razumijete osobe koje su vam bliske. Zbog toga je odnos sa partnerom nazadan, a ne uspijevate da se razumijete. Budite oprezni sa riječima da ne biste rekli nešto zbog čega biste kasnije zažalili.

Zdravlje – Nesanica i stres, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh