Svaštara

Horoskop / Raku, Lavu i Škorpiji 3. marta počinje blagosloveno vrijeme prepuno ljubavi, a pare će samo da pljušte

Pripremite se za divan mjesec, bez puno zbrke, izazova i prepreka na putu, za mart 2021. godine. Prošli smo prilično burno vrijeme u proteklih godinu dana, i iako 2021. neće biti potpuno opuštena, ovo je period u kojem bi stvari trebalo da postanu lakše.

ljubav - Vecernji.hr

Kroz mart nas vode Ribe. Ovo je posljednji znak u zodijačkoj godini i donosi veliku pažnju našim duhovnim prirodama. Sada bi mogle da vas privlače vaše duhovne, vjerske ili emocionalne strane. Stupite u kontakt sa srcem u narednim sedmicama.

Kao zastoj iz prethodnih mjeseci, moćni Mars biće na poljima Bika do 3. marta 2021. Zajedno ćemo se osjećati odlučnije, tvrdoglavije i fokusiraniji na dugovječnost i dugotrajne rezultate. Sada je odličan period za pravljenje planova sa kojima želimo da se borimo tokom vremena i za strpljivo postavljanje temelja da se tamo stigne. Međutim, pripremite se za nalet nove energije dok se Mars širi prema nebu Blizanaca od 3. marta do 23. aprila 2021.

Naša boginja zadovoljstva, Venera, takođe će biti unutar mora Riba tokom većeg dijela mjeseca. Ovo će donijeti ogromne blagoslove. Poznato je da je Venera uzvišena u ovom Vodenom znaku, što znači da nam može donijeti svoje najveće blagoslove kada je ovdje. Naše kreativne, romantične i emotivne prirode biće pojačane. Postat ćemo posebno saosjećajni prema onima do kojih nam je stalo i više ćemo biti skloni da pomažemo drugima u nevolji. Ovo je zaista veličanstveno vrijeme za samce ili one koji su predani – zato romantiku, senzualnost i zadovoljstvo učinite prioritetom. Magija se može dogoditi kada otvorite srce. Samci bi se mogli prilagoditi vezama srodnih duša.

RAK
Mnogo planetarnih aktivnosti ističe vaš izvanredni um ovog marta. Imate mnoge ideje i razmišljate o tome kako možete da se penjete u novim pravcima. Sasvim je vjerovatno da i vi radite iza kulisa na pripremi važnih inicijativa, jer će se Mars vinuti u vase polje privatnosti i samoće počev od 3.marta do 23. aprila.

U nedjeljama koje predstoje možete postići mnogo napretka ako se posvetite i odvojite vrijeme za brušenje svojih planova i proizvoda. Međutim, ova energija ovde takođe može da naglasi ozbiljnu potrebu da se odmorite, napunite baterije I pritajite se. Ako ste osjećali da ste sagorjeli, sada je vrjieme za ponovno buđenje. Ako se borite sa anksioznošću, depresijom ili noćnim morama, one bi takođe mogle da se razbuktaju u narednim nedjeljama – zato potrudite se da vježbate pažnju I fokusiranost.

Ako ste iz nekog razloga razmišljali o povratku u školu ili o ažuriranju sertifikata, sada je trenutak kada to možete učiniti. Oni koji su već upisani vjerovatno će raditi na važnom prekretničkom projektu. Otvaraju vam se mogućnosti imigracije, putovanja ili međunarodnih poslova, pa ako nađete ona područja koja vas zanimaju, vrata bi se mogla iznenada otvoriti. Ako se umjesto toga bavite medijima ili objavljivanjem, vjerovatno će se pojaviti nova prilika.

Ipak, čim stigne proljećna ravnodnevnica stigne na pameti ćete imati samo profesionalni uspjeh. Dostignuća, unaprijeđenja ili veći uspjeh proizići će iz prethodnog rada. Ovo će takođe biti period da obnovite svoje ambicije i istinski znate šta tražite.

LAV
Vrijeme je da se malo zabavite! Od 3. marta do 23. aprila, imaćete avanture kojima ćete se radovati. Ova živahna energija napajaće vaša prijateljstva, tako da ćete se vjerovatno čuti sa mnogim prijateljima i na kraju posjetiti mnoštvo mjesta.

Ova se*si vibracija mogla bi da pronađe slobodne Lavove koji susreću mnoge zanimljive ljude putem aplikacija za upoznavanje. Nije trenutak da držiš do sebe. Vrijeme je da promiješate karte i vidite šta svemir sprema. Ovo je takođe odličan trenutak da proširite svoje prisustvo na internetu, pa ako osjećate potrebu da budete popularni, posvetite vrijeme tome da odmah uspostavite kontakt s ljudima.

Takođe, vjerovatno ćete vidjeti da vam važna i iskrena nada, san ili dostignuće mogu biti nadohvat ruke. Vjerovatno je da će vas zajednica podići i proslaviti ili ćete u velikoj mjeri biti uključeni u važne grupne projekte.

Međutim, mimo ovoga, mart će sadržati mnogo planetarne energije u vašem polju intimnosti. Mladi mjesec se ovdje pojavljuje 13. i pomoći će vam da se vratite korak unazad i procijenite davanja i iskorišćavanja u vašim odnosima.

Lavovi koji su bili nesigurni da li će ikada doći do njihovih planova oko rizičnog kapitala, stipendije, bonusa ili velike isplate, sada bi mogli dobiti razrješenje. Međutim, neće se manifestovati kao magija, moraćete da pogledate ispod svake stene da biste pronašli najbolje za sebe.

ŠKORPIJA
Mart unosi mnogo energije u vaše veze. Već mjesecima Mars vam pomaže da pronađete partnera ako ste slobodni ili napravite planove sa njim ako je već u igri. Trećeg dana, crvena planeta će ući u vašu zonu intimnosti i tu će biti do 23. aprila. Ovo je vruće, vruće, vrelo vrijeme za se*s i senzualnost!

Vrijeme je da produbite i istražite svoje želje sa partnerom. Ovaj nagon za spajanjem mogao bi vas natjerati da postanete posebno bliski.

Međutim, ako ste se nedavno odvojili, ovo bi vas podstaklo da vidate rane i procijenite šta ste naučili iz veze. Romantika blista i ovog mjeseca, dok vam Sunce, Venera, Merkur i mlad Mjesec pucaju u srce. Mladi mjesec 13. je najvažniji u godini za samce Škorpije kojima će donijeti atraktivne mogućnosti. Ne zavaljujte se, već idite za ljudima koji čine vaš duh da pjeva.

Ako ste tražili trudnoću ili plodnost, sreća bi takođe mogla biti na vašoj strani. Na kraju, ako ste umjetnik, sada možete dobiti novi nalet inspiracije.

Ipak, kada se Sunce 20. preseli preko linije u vašu zonu produktivnosti, pripremite se za naporan mjesec. Vjerovatno ćete više raditi sa svojim poslodavcem ili ćete tražiti novi posao. Fitnes ciljevi takođe mogu postati prilično važni za vas. Mjesec će se, međutim, završiti punim mjesecom 28. u vašem sektoru privatnosti. Ovo će vas podstaći da se odmorite, napunite i pritajite, umjesto da izgarate, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh