Svaštara

Pet horoskopskih znakova koji nemaju pojma što žele u životu

Nije čudno ponekad sumnjati u svoje ciljeve ili put kojim ih želimo ostvariti, no postoje neki horoskopski znakovi koji većinu vremena zapravo ni ne znaju što žele. Među njima su Ribe, Škorpion, Vaga…

Horoskop - Krstarica.com

Većina nas je u nekom trenutku svog života osjetila da se ne poznajemo previše dobro. Osjećamo se zbunjeno i sumnjamo u svoje interese i planove za budućnost. Zapravo je sasvim normalno tako se osjećati i to se ponekad događa najboljima od nas.

Međutim, postoje neki horoskopski znakovi koji taj osjećaj doživljavaju češće od drugih i osjećaju se nepovezano sa svojim ciljevima i ambicijama, ako su uopće i odredili koji oni jesu.

Osjećaju se rastreseno i često nisu u stanju shvatiti što žele od života. Ovo su tih 5 takvih horoskopskih znakova, piše Pinkvilla.

Blizanci
Blizanci su multitalentirani pojedinci koji često osjećaju da žele istražiti svako moguće područje i ništa ih dugoročno neće samo po sebi zadovoljiti. Tako će se ponekad okušati u pjevanju, a drugi put ćete ih vidjeti kako na keramičkom tečaju! Ni sami nisu sigurni što vole i što žele od života.

Djevica
Djevice se često nerviraju oko trivijalnih stvari i zato na kraju ostanu prezauzete da bi sami sebe bolje upoznali. Često nisu u stanju vidjeti širu sliku i zapnu na sićušnim i beznačajnim detaljima

Vaga
One su obiteljski orijentirani ljudi koji imaju tendenciju provoditi toliko vremena sa svojim voljenima da na kraju postanu poput njih. Počinju stvari doživljavati iz perspektive svoje obitelji i često ne znaju što žele kao pojedinci, prenosi “24sata“.

Škorpion
Škorpioni su sinonim za pretjerano razmišljanje. Toliko se uključuju u svoje emocije da ne uspijevaju objektivno gledati na život i često zaglave u kolotečini te donese impulzivne i emocionalno nastrojene odluke.

Riba
Rođeni sanjari maštaju o svom idealnom životu i vrlo su daleko od stvarnosti. Također, na njih je lako ostaviti dojam i uvjeriti ih u nešto – pa mogu promijeniti svoje životne ciljeve nakon što netko s njima manipulira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh