Svaštara

Ema je imala samo 18 godina kada se udala za najopasnijeg muškarca u Meksiku: Kako danas izgleda život gospođe El Čapo?

Ema Koronel Aispuro (31) se udala za najopasnijeg muškarca u Meksiku kada je imala samo 18 godina, provela je gotovo svaki dan suđenja pored svog supruga, a ovako izgleda njen život danas

stil

Ema Koronel Aispuro (31) je bivša mis i studentkinja novinarsta koja se udala za trideset godina starijeg muškarca, Hoakina Guzmana Loera, poznatijeg kao El Čapa (63). Oni koji je poznaju kažu da je svoj izgled “popravila” ugradivši silikone u grudi, a da novac troši na Prada tašne, piše Stil.kurir.rs

Iako se predstavljala kao skromna devojka iz malog grada, ona je odana supruga najmoćnijeg čoveka Meksika.

“Pratiću ga gde god da bude išao, ” rekla je za Los Anđeles Tajms još 2017. godine.

“Zaljubljena sam u njega, on je otac moje dece.”Tokom suđenja El Čapu, Ema je dolazila svaki dan u sudnicu, sedeći u drugom redu, mužu je slala poljupce. Čak je podnela molbu sudiji sa željom da joj odobri da zagrli svog supruga, ali to joj nije bilo dozvoljeno.

Čak i dok su Guzmanovi krvavi zločini i bračne nesmotrenosti prikazivane na sudu, Ema se nije dala zbuniti – mirno je sedela na svom mestu. Kada je na sudu donet dokaz njihovih poruka u kojima El Čapo traži od Eme da sakrije oružje, njeno lice nije odavalo ništa. I Ema i El Čapo su tvrdili da ona nije bila umešana u kriminalne aktivnosti.

Kada je ljubavnica El Čapa, Lucero Gvadalupe Sančez Lopez izašla da svedoči, jecajući, mediji su preneli da je Ema bila mirna jer je savršeno dobro znala ko je El Čapo i ko su žene koje su se “motale” oko njega.

Nakon duge ćutnje, Ema odlučuje da da intervju za Los Anđeles Tajms. Cilj je bio da se popravi imidž slavnog El Čapa.

U pomenutom intervju Ema priča kako se upoznala sa moćnim El Čapom.

“Plesao je sa drugom devojkom. Ja sam plesala sa svojim dečkom. Sreli smo se na sred podijuma i on mi se nasmešio. Kasnije mi je neko prišao i rekao mi: “Onaj čovek hoće da pleše sa tobom.” A ja sam pristala,” prikazala je Ema njihov sastanak kao ljubavni film.

Par se neko vreme zabavljao, da bi se 2007. godine venčali. “Bila je to jednostavna ceremonija sa prijateljima i rodbinom,” rekla je Ema.

Međutim, istina je bila da ju je El Čapo proganjao, stigavši u njeno selo na motoru sa 400 muškaraca. Prijavio je na lokalni izbor za mis, a Ema je uskoro dobila i titulu najlepše žene na tom takmičenju.2011. godine Ema je rodila blizankinje Emali i Mariju. El Čapo je insistirao da ona decu rodi u Kaliforniji kako bi mogle da imaju američko državljanstvo, jer je moćni čovek Meksika imao san da decu odgaja u Americi.

Pošto je godinama Guzman bio u bekstvu, par nije imao priliku da vreme provodi zajedno. Ema se brinula da ćerke “neće dobro upoznati oca”, ali i da će steći pogrešnu sliku o njemu s obzirom da su na sudu izneti neki veoma “prljavi” detalji o tome kako je El Čapo silovao određene žene.

Iako je Ema uporno govorila da nije imala dodir sa drogom i mafijom ni tokom odrastanja, ni tokom braka sa El Čapom, istina je malo drugačija. Naime, izgleda da je njen otac, poznat u mafijaškim krugovima kao “Tast” inicirao Emino upoznavane sa Guzmanom. Te je kasnije i sam uhapšen, kao i Emina braća zbog umešanosti u kriminalne krugove.Novinar koji je radio intervju sa Emom kaže da je ona žena koja će uraditi sve za svog muža, jer pripada onom tipu “žena (žene narko dilera) koje nemaju drugi izbor. Jednom kada uđu u taj krug, one ne mogu da izađu iz njega. Ne postoji način,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh