Svaštara

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku zrače najljepšom energijom: privlačni su, autentični i nevjerovatno šarmantni

Šarm i posvećenost savršenom balansu čine da ovaj znak bude autentičan i nevjerovatno zavodljiv.

Djevojka - Infpult.info

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane, ali jedan znak Zodijaka savršeno se ističe po svojoj čarobnoj energiji.

Oni su misteriozni, odvažni i šarmantni. Kada uđu u prostoriju, osvoje sve poglede, jer imaju optimističan stav, vjeru u sebe i magnetski privlače svojom energijom.

Tajna njihove pozitivn energije jeste to što stalno teže balansu, miroljubivi su i pravični.

Riječ je o Vagama – vazdušnom znaku izraženog intelekta i pronicljivog uma.

Vladajuća planeta Vage je Venera – planeta ljubavi, ljepote, umjetnosti i obilja. Vage žive u svom svijetu umjetnosti, dobre muzike i čarobne estetike.

Nevjerovatno su kreativne i to je tajna njihovog uspjeha. Talentovani su za pisanje, glumu, stvaralačke poslove i u sebi imaju inspirativnu energiju i brojne talente.

Vage su jedna od njapoželjnih znakova Zodijaka kada je riječ o ljubavi. One su odane, zanimljive i u vezi uvijek teže stabilnosti. Vole da udovolje partneru na svakom polju i znaju kako da sačuvaju bliskost i pažnju.

Šarm i posvećenost savršenom balansu čine da ovaj znak bude autentičan i nevjerovatno zavodljiv, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh