Svaštara

Provalnik dijelio komplimente sutkinji: Prekrasni ste, volim vas

Na njegovu nesreću, iako se sutkinja nasmijala, odmah mu je poručila da ga laskanje na sudu neće dovesti daleko

Provalnik - Screenshot

Demetrius Lewis pojavio se pred sutkinjom okruga Broward Tabithom Blackmon tokom virtualnog saslušanja i brzo joj počeo davati komplimente na račun izgleda.

Lewis, koji je navodno pokušao provaliti u kuću u Fort Lauderdaleu, rekao je sutkinji da je divna.

“Moram vam samo reći, prekrasni ste. Volim vas, volim vas”, rekao joj je.

Na njegovu nesreću, iako se sutkinja nasmijala, odmah mu je poručila da ga laskanje na sudu neće dovesti daleko, prenosi “Novi“.

Lewis je optužen i za posjedovanje ecstasyja, a na snimci čuje se i tužitelj koji predlaže jamčevinu od 7500 dolara s obzirom na to da su na imanju na koje je pokušao provaliti bila i djeca. Sutkinja mu je na kraju odredila jamčevinu od 5000 dolara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh