Svaštara

UDATA JE! ZORJA PAJIĆ OČARALA GLASOM U GRANDU – A EVO KO JE NJEN MUŽ: Objavljena njegova slika, tek da čujete kako se zove!

Takmičarka iz Beograda Zorja Pajić, oduševila je žiri koji nije mogao da vjeruje da se jedan ovakav vokal tek sada pojavio u Zvezdama Granda.

– Zorja je boginja ljepote, slovenska – odgovorila je sestra i tako riješila misteriju.

Odjeknula je i vijest da je Zorja snajka našeg poznatog glumca Milana Jelena Pajića. Naime, takmičarka je u braku sa njegovim najmlađim bratom. On se oglasio za portal Puls online i izjavio da Zorja tek treba da pokaže ono što umije i da ono što smo videli u subotu nije ni dio njenog talenta:

– Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htjela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ”Zvezde Granda”.

Njegov najmlađi brat izgleda ovako:

Kako je Milan izjavio, njegov brat je izuzetan muzičar, završava doktorat u Njemačkoj i odlučno kuha.

Ipak to nije sve što o njoj niste znali. Takmičarka je poznata mnogim prolaznicima i u Novom Sadu i Beogradu jer je pjevala u Knez Mihajlovoj. Uvek kada bi pevala, svi bi se naježili i zastali da čuju odakle dolazi taj moćan glas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh