Svaštara

Samohrana majka renovirala cijelu kuću: Štedjela je čak i na hrani, ali je napravila čudo!

Od trošne kuće napravila topli dom, ali uz velika odricanja.

Renoviranje - Screenshot

Jedna samohrana majka dvoje djece, bez ikakvog prethodnog iskustva u renoviranju, pohvalila se na Instagramu nevjerovatnom transformacijom cijele kuće. Ono što dodatno iznenađuje jeste što je sve uspela da uradi sa vrlo skromnim budžetom – od 4.500 eura, piše “Mondo“.

Renoviranje je potrajalo, ali je vrijedilo uloženog vremena i truda, rekla je Kloi Tolmi za britanske medije.

Ova mama petogodišnjeg Olivera i četvorogodišnje Olivije iz Blekburna u Velikoj Britaniji zaposlena je kao medicinska sestra. Između posla i obaveza u kući i prema klincima, Kloi je uspjela da porodičnu kuću sa tri spavaće sobe u potpunosti transformiše u moderan dom – a čak je i sama potpuno osmislila novu kuhinju.

“Uselila sam se u kuću u februaru, ali započela sam obnovu u julu”, objasnila je Kloi.

“Kuća je koštala 108.000 eura, ima tri spavaće sobe i dva kupatila, zajedno sa odvojenim toaletom. Bila je u jako lošem stanju”, kaže Kloi.

Samohrana majka nije imala apsolutno nikakvog iskustva u uređenju i renoviranju, a da bi djeci obezbjedila pristojan dom, morala je sama da se uhvati u koštac sa brojnim popravkama. Najveći izazov bila je kuhinja.

Pogledajte kako je izgledala prije, a kako sada izgleda njena kuća…

“Radila sam svakog dana po nekoliko sati, poslije posla i nakon što bih namirila djecu”, kaže ova vrijedna mama koja nije imala veliki budžet za renoviranje, svega 4.500 eura.

Kloi je je obnovila sve spavaće sobe, dnevnu sobu i kuhinju, a takođe planira da u budućnosti transformiše trpezariju. Trenutno, problem je novac.

Da je cijeli proces bio i finansijski izazov, potvrđuje i činjenica da su morali dosta da štede, pa čak i na hrani kako bi sve bilo završeno na vrijeme, prenosi “Mondo“.

Renoviranje – Screenshot

Renoviranje – Screenshot

Renoviranje – Screenshot

Renoviranje – Screenshot

Renoviranje – Screenshot

Renoviranje – Screenshot

Renoviranje – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh