Svaštara

TRIK ZA ČIŠĆENJE OGLEDALA I STAKLA KOJI JE ODUŠEVIO MASE: Ko bi rekao da ovakav rezultat daje jedan preparat za – kosu?!

Ogledalo koje je ova žena tretirala u videu, nakon čišćenja je izgledalo savršeno blistavo i bez ikakvih mrlja

Ponekad nije važno koliko ribate i polirate ogledalo ili prozore – uvijek mogu ostati ružni tragovi na staklu. Tehnike za borbu protiv toga problema kreću se od korištenja octa do poliranja novinama, no jedna je žena podijelila vlastito rješenje u obliku proizvoda koji već imate u kupaonici.

Korisnica TikToka koja stoji iza nadimka @Malsabena podijelila je videozapis u kojemu je pokazala kako njezin trik radi, a on je prikupio više od 245.000 pregleda na društvenim mrežama. Sve što vam treba jest – bočica šampona za kosu, prenosi net.hr.

Poslije nema nikakvih mrlja
Žena je u videu stavila malo šampona na vlažnu krpu, kojom je zatim prebrisala zrcalo. Nakon toga, uklonila je višak sapunice i vode brisačem za staklo. Ogledalo je nakon toga izgledalo savršeno blistavo i bez ikakvih mrlja.

Neki su se korisnici zapitali ne ostane li površina ljepljiva nakon pranja šamponom, ali @Malsabena je odgovorila kako to nije slučaj te je dodala da na isti način čisti i ostale sjajne površine u kupaonici. Rekla je da isti trik koristi i kod pranja prozora, ali da ih prije toga dezinficira zbog prašine, prenosi Mirror.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh