Svaštara

JAVIO SAM SE DJEVOJCI KOJA ME ISMIJAVALA U SREDNJOJ ŠKOLI, zvala me CVIKERAŠ: Kad sam joj poslao svoju sliku nakon 10 godina ŠOKIRALA SE, MOLI DA IZAĐEMO

Kad sam joj poslao svoju sliku nakon 10 godina ŠOKIRALA SE, MOLI DA IZAĐEMO


BONUS

Nova mlada je bila dočekana na tradicionalan način u kući svoga muža. Njena nova obitelj je zatražila od nje da održi mali govor, na što je mlada počela govoriti:

“Moja voljena obitelji, zahvaljujem vam što ste me dočekali lijepo u svoj dom i svoju obitelj. Prije svega, želim vam reći da svojim prisustvom ne želim izazvati neke neugodnosti ili da zbog mene mijenjate svoje navike i običaje. ”

“Kako misliš, moje dijete?”, upitao ju je svekar.

“Ono što mislim je da oni koji su prali suđe – mogu slobodno nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su prali odjeću, moraju nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su kuhali – ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene. I oni koji su čistili kuću, također trebaju nastaviti sa svojim poslom.” ” Što se mene tiče, ja sam ovdje samo da zabavljam vašeg sina!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh