Svaštara

Heidi Klum objavila fotku na kojoj 16-godišnju kćer ljubi u usta

NAKON Kourtney Kardashian i Davida Beckhama, još je jedan slavni roditelj odlučio riskirati i objaviti fotografiju na kojoj svoje dijete ljubi u usta. Slavna manekenka Heidi Klum sočan poljubac u usta udijelila je 16-godišnjoj kćeri Leni Klum.

Heidi Klum i kćerka -Instagram

Fotografiju na Instagramu podijelila je tinejdžerica, a naknadno i njezina 47-godišnja mama. S obzirom na to da je riječ o objavi s Instagram storyja, komentare je nemoguće vidjeti, ali sudeći prema reakcijama koje inače kod nekih izaziva taj čin, za vjerovati je da nisu baš sve sjajne, piše “index“.

Naime, oni koji nisu na strani roditelja koji ljube djecu u usta, kažu da je poljubac u usta “prikladan isključivo za odrasle ljubavne parove”.

Klum je inače majka i 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i 11-godišnje Lou, a njezina najstarija kći Leni, čiji je tata Flavio Briatore, krenula je majčinim stopama pa je već osvanula na naslovnici časopisa Vogue.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh