Svaštara

JEDNA STVAR IH UVIJEK IZDVAJA: Muškarci sa OVOM KARAKTERISTIKOM su BOLJI u krevetu od drugih?

Sudeći po rezultatima istraživanja koje su objavljene u “Socioaffective Neuroscience & Psychology”, jedna karakteristika određuje da li bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik!

Vođenje ljubavi - Cosmopolitan.hr

Naime, istraživanje se bavilo ispitivanjem žena s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno postizale orgazam. U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina, ali koje nisu bile u braku ili vezi, kako bi rezultati bili što objektivniji.

Test je trajao oko 70 minuta, odgovaralo se na različita pitanja o sekualnom životu, a na osnovu svih odgovora, došlo se do zaključka da su žene najbolje seksualne odnose imale sa duhovitim muškarcima!

Dobar smisao za humor ukazuje na to da je muškarac opušten u različitim situacijama, pa i intimnim. Osim smisla za humor, drugi najbitniji kvalitet jeste kreativnost muškarca,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh