Svaštara

PRIČALO SE DA LUNA I ANABELA PJEVAJU ZA 300 EURA, SADA JE OBJAVLJENA NJIHOVA CIJENA- PAPRENO SU SKUPE: Ovo niko nije očekivao

Anabela Atijas i Luna Đogani prije rijalitija, dok su još nastupale imali su zarade na nastupima o kojima se mnogo pričalo.

Njih dve trenutno nigdje ne nastupaju, a jednom prilikom je Đole Đogani potkačio Anabelu da je zarađivala 300 eura.

“Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 eura. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča”, rekao je jednom prilikom Đole Đogani.
Anabelin menadžer prije nekoliko mjeseci, Saško Sale joj je uglavnom ugovarao nastupe po Makedoniji.

“Ne smijem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili prije rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastupala klubovi su bili puni i uvijek se kupovala karta više. Cijena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 eura, zavisi od prostora u kom pjeva”, rekao je menadžer Saško Sale.

Lunin menadžer Saša Đurić, govorio je još na početku njene muzičke karijere da joj nude čak 10.000 eura za dva bloka pjevanja od po sat vremena. Iako se šuškalo da će cijena Luninog honorara iznosti 4.000 eura, menadžer je to demantovao,piše Kurir.

“Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vrijedimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali”, govorio je Đurić prije nekoliko mjeseci, dok je Đoganijeva započinjala karijeru.

Podsetimo, Luna je u prošloj sezoni spomenula kako bi cela porodica “pocrkala od gladi” da ona nije ušla treću sezonu rijalitija, kao i to da je dužna 25.000 eura.

“Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude ne bih ušla, boljelo bi me d**e i za Marka i za Jelenu. Nek rade šta hoće, nek budu zajedno, vjeruj mi. A s druge strane da nisam ušla pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 eura, kako da vratim, od čega”, rekla je Đoganijeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh