Svaštara

Koliki je idealni broj intimnih partnera? Iznenadit će vas rezultati istraživanja

NOVA anketa otkrila je idealan broj seksualnih partnera koji bi osoba trebala imati, barem prema mišljenju ispitanih 1000 žena i isto toliko muškaraca.

Ljubav u krevetu - Blogspot.com

Istraživanje koje je proveo britanski sajt za upoznavanje IllicitEncounters.com uključivalo je 1000 muškaraca i 1000 žena, a ispostavilo se da 52 posto ispitanih smatra da bi taj broj trebao biti 13.

Prema podacima, neke može odbiti činjenica da je druga polovica imala više od 18 seksualnih partnera – s time se slaže 73% ispitanika. Čini se da neki to vide kao znak da bi netko mogao biti nevjeran, što ne mora biti povezano.

Podaci su također pokazali da 67% žena laže o broju svojih seksualnih partnera, u odnosu na samo 13% muškaraca. To bi moglo biti zato što su žene opreznije u dijeljenju svojih intimnih podviga kako bi se činile konzervativnijima prema suprotnom spolu, prenosi Daily Star.

Čak 77% muškaraca reklo je da bi spavalo s nekim na prvom spoju ako postoji kemija, u usporedbi sa samo 39% žena, prenosi “Index“.

Većina ne želi znati seksualnu povijest svog partnera
Zanimljivo je da više muškaraca (59%) nego žena (46%) smatra kako velik broj seksualnih partnera čini nekoga manje poželjnim, što sugerira da još uvijek postoji socijalna stigma u pogledu percepcije promiskuiteta među spolovima.

Prema tom istraživanju, samo 31% muškaraca i žena želi znati seksualnu povijest svog partnera, što ukazuje na to da ljudi radije ne bi htjeli da se moraju nositi sa svojim osjećajima u vezi s tim pitanjem, posebno ako im se odgovor ne sviđa.

Stručnjakinja za seks Jessica Leoni kaže kako veliki broj seksualnih partnera mnoge odbija jer nitko ne želi biti samo još jedan odnosno jedna u nizu. “Isto tako, ne želite izlaziti s nekim tko jedva ima iskustva…”

“13 partnera je idealan broj – i jamči da ćete završiti u krevetu s nekim iskusnim, avanturističnim i otvorenim.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh