Svaštara

Prvi pun mjesec u 2021. najviše će uticati na ova četiri znaka Zodijaka

U četvrtak, 28.01. očekuje nas prvi pun mjesec ove godine, a biće u znaku Lava, što znači samo jedno – dani će biti ispunjeni moćnom energijom koja će pokrenuti lavinu događaja.

Pun mjesec - Atma.hr

Pun Mjesecu u Lavu donosi pregršt energije i neočekivane razvoje situacije, što će nas pomalo izbaciti iz ravnoteže i ispuniti dane tenzijom i nestrpljenjem.

Pripremite se na haos, zbunjenost i preplavljenost različitim informacijama. Ovo je period kada može doći do razotkrivanja tajni ili do toga da vam određen osobe priznaju neke emocije za koje niste ni slutili da ih imaju.

S druge strane donosi nam i hrabrost, motivaciju da radimo na sebi, ali i trenutni poklon u vidu duhovne širine koje nam pomaže da spoznamo da je sve što se događa zapravo dio nekog većeg plana i da ima svoje zašto. Imajte na umu da sve što vas trenutno zbunjuje, uskoro će biti kristalno jasno – tako „radi“ energija punog Mjeseca u Lavu.

Takođe, ovo će biti dan kada će kreativnost biti na nivou, ali i kada će vam sretne okolnosti biti naklonjene – zato se savjetuje da danas pokrenete novi posao, projekat ili hobi, te naučite neku novu vještinu.

Djelovanje ovog punog Mjeseca najjače će osjetiti sljedeća 4 znaka – Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije. Neka ne strahuju od toga, već neka iskoriste priliku da donesu uzbudljive i dobre promjene u svoj život, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh