Svaštara

Horoskop za četvrtak 28. januar: Ovom znaku se smiješi povišica, a Blizanci će zbog šarma privući simpatije!

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju…

Djevojka - Magazin.ba

OVAN
LJUBAV: Imaćete prilike za izlazak, što će se pokazati korisnim jer ćete upoznati više zanimljivih osoba. POSAO: Bićete previše samouvjereni, zbog čega se možete razočarati. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK
LJUBAV: Možete očekivati fizički kontakt s nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete uspješni u bavljenju sportom, svakom vrstom rekreacije i kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša pristupačnost i duhovitost donijet će vam nove prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da ostvarite vrlo plodonosna ulaganja. Izbjegavajte impulsivnost i sve će biti dobro. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Bićete strastveniji nego inače. Ostvarit ćete vezu koja podrazumijeva i ljubav i strast. POSAO: Moguća dobit od bavljenja prometom nekretnina. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da se suočite s problemima u odnosu. POSAO: Doživjet ćete uspjeh u karijeri, posebno ako radite nešto vezano za film, fotografiju i medije. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

DJEVICA
LJUBAV: U ovom periodu imate velike šanse da uđete u vezu s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć ulazak u partnerski posao, pogotovo s mlađim muškim osobama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Bićete zadovoljniji time kako izgleda vaš ljubavni život, jer ćete najzad uspostaviti harmoniju u odnosu. POSAO: Moguća prilika za intelektualni rad i uspeh u tome. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete pomalo nervozni ili čak agresivni. Zbog toga će vam, uz sve prilike, biti teško da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Problemi s ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRIJELAC
LJUBAV: Ostvarit ćete nedefinisanu vezu s nekim ko živi u vašoj blizini. Može se konfuzno završiti. POSAO: Bićete u skladu s trendovima, što će povoljno uticati na karijeru. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

JARAC
LJUBAV: Planeta ljubavi i lepote Venera u vašem je znaku, što će vam doneti veliku sreću u ljubavi. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. Moguć priliv novca i uspjeh. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga s kim radite ili stupate u kontakt preko posla. POSAO: Vaš kreativni naboj će biti ogroman, što je posebno dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete više sreće kada je ljubav u pitanju. Bilo da ste sami ili u vezi, imat ćete uspjeha. POSAO: Moguće promjene u karijeri ili promjena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh