Svaštara

Ljubavni horoskop za 2021. godinu: Od neobuzdane strasti do patnje i ljubavnih muka!

Životna ljubav, lagana veza ili gorak rastanak – šta su zvijezde pripremile za 2021. godinu?

Uspeh u vašem ličnom životu ne zavisi samo od situacije na nebeskom svodu, već i od vaših postupaka. Profesionalni astrolog deli tajne koje će vam pomoći da ne propustite svoju sreću i da lakše podnesete gubitke.

OVAN

2021. vaš život neće biti poput brazilske TV serije sa razbijanjem posuđa i dramama, već će podsećati na mirno more. Situacija na ljubavnom planu ostaće stabilna. Možete poboljšati mentalnu vezu sa partnerom tako što ćete početi više da komunicirate i razgovarate o starim propustima. Usamljeni Ovnovi ove godine će moći da pronađu svoju sreću – za ovo treba da preuzmete inicijativu. Ne plašite se da prvi razgovarate sa osobom koja vam se sviđa, ali ponašajte se delikatno, prekomerni pritisak može uplašiti osobu iz vaših snova.

BIK

Za Bika, Beli metalni bik pripremio je težak test. Simbol godine želi da vas nauči da budete prizemniji i prestanete da gledate na svet kroz ružičaste naočare. Očekujte da ćete se suočiti sa lažnim očekivanjima 2021. Nemojte graditi dvorce u vazduhu i ne žurite sa odabirom venčanice nakon prvog sastanka – čovek iz vaših snova možda neće ispasti onaj za kog mislite da je pravi. Budite budni i ne verujte praznim obećanjima.

BLIZANCI

Blizanci, pripremite se za lutanje beskrajnim i zamršenim lavirintima. Ove godine će vam biti teško da odredite svoje želje i snove koji se odnose na ljubavnu sferu. Ne donosite veliku odluku u žaru trenutka. Pokušajte da se i dalje koncentrišete na sebe, čujete svoj unutrašnji glas i krenite ka stabilnosti i postojanosti. Promena partnera poput rukavica nije dobra ideja.

RAK

Ova godina će vam biti obećavajuća ako počnete da slušate svoju intuiciju. Samo unutrašnji glas može vam tačno reći koji vam partner treba. Pauzirajte računicu i hladan um i verujte svom srcu. Ako vam se čini da vam vatromet eksplodira u duši, ovo je definitivno vaš princ na belom konju. Ako se hemija nije dogodila, ne treba očekivati da će se ona vremenom pojaviti.

LAV

Lav ove godine ne bi trebalo da računa na globalne promene, jer se neće ispostaviti ništa dobro. Ne žurite da se rastanete sa srodnom dušom i uništite sve ono što ste toliko dugo gradili. Pokušajte da rešite porodične probleme, ne bežite od njih i tražite utehu sa strane. Verujte, bilo koji drastičan postupak imaće negativne posledice.DEVICA

Predstojeća godina omogućiće Devicama da dodatno ojačaju svoj položaj u pitanjima ličnog života. Imate stvarnu priliku da svoju vezu podignete na novi nivo, što je najvažnije, ne zaboravite da posvetite vreme i pažnju svojoj srodnoj duši. Ne štedite na romantičnim sastancima, ukusnim večerama i poklonima. Kada počnete da se brinete za svog partnera, on će odgovoriti na isti način.

VAGA

Vaga se 2021. godine može osećati kao junakinja ljubavne priče u kojoj ima svega: od neobuzdane strasti do patnje i ljubavnih muka. I najneverovatnije ćete vi biti autor ove drame. Vaša iskustva su potpuno neutemeljena. Ne izmišljajte nepostojeće probleme i ne pravite slona od muve. Budite jednostavni u vezi sa svime što se dešava u vašem životu i ne plašite se da svoja iskustva podelite sa svojom dragom osobom. Samo dijalog će pomoći da se tačka stavi na i.

ŠKORPIJA

Unutrašnje stanje Škorpije biće zamagljeno zabranama i potraživanjima. Ponekad ćete se osećati kao nevoljna ptica, zatvorena u kavezu i puna bes. Ne treba da vas vode emocije i da palite mostove. Ako odlučite da raskinete sa svojom drugom osobom, uskoro ćete možda zažaliti. Jedina ispravna odluka je da se umešate u vezu i razumete zašto vas partner pokušava lišiti slobode i ličnog prostora.

STRELAC

Ova godina je za Strelca priredila mnoštvo prijatnih iznenađenja. Uprkos svojoj slobodoljubivoj prirodi, mnogi predstavnici znaka će pronaći utočište. Bračni parovi takođe čekaju novu rundu u odnosima: neko će se zbližiti, a neko odlučiti da dobije potomstvo. Ako još uvek niste pronašli svoju osobu, nemojte se obeshrabriti, jer su se 2021. godine šanse za pronalaženje „one“ znatno povećale.JARAC

2021. zahteva od Jarca više smisla i odgovornosti. Počnite s ispravljanjem grešaka, čak i ako je vaša veza harmonična i puna ljubavi. Razmislite o tome šta ste pogrešili i promenite strategiju ponašanja. Rešite probleme, nemojte ih ignorisati. Ova godina je takođe dobra za slušanje svog unutrašnjeg glasa. Ako osećate da je vreme da nešto promenite, ne plašite se da se otvorite za promene.

VODOLIJA

Vodolije, ne očekujte da će ova godina početi sa čistim podacima. Koliko god mrzeli promene, one neće doneti ništa osim suza i razočaranja. Ponekad ćete osetiti nedostatak slobode, ali čim je dobijete, brzo ćete poželeti da se vratite – pod prijatno ćebe svom partneru. Ne trčite bezglavo u novu vezu i ne žurite da se rastanete od onih koji su vam dragi. Budite stabilniji ove godine,piše Stil

RIBE

„Držite uho oštrim“ – ovo bi za vas trebalo da bude moto sledeće godine. Nemojte biti fascinirani na prvi pogled, držite se na distanci i hladnog uma. Ako verujete svima i svačemu, onda rizikujete da postanete žrtva obmane. Osoba za koju mislite da je savršena možda je zapravo neko ko vrlo vešto govori neistinu. Budite i sami iskreni u svojoj vezi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh