Svaštara

‘Dijete nije moje!’: Htio se našaliti sa suprugom pa lažirao DNK test

Rekao je da mu je mama komentirala kako ‘dijete ni malo ne sliči na njega’, pa je napravio test očinstva, a rezultati su pokazali da dijete nije njegovo”, anonmno je opisala muževu ‘podvalu’

Beba - Ilustracija / Unsplash

Jedna se žena nedavno na roditeljskom forumu Kidspot.com požalila na ‘brutalan humor’ svog supruga koji se samo četiri tjedna nakon poroda s njom odlučio našaliti da ‘želi razvod jer je DNK test pokazao da dijete nije njegovo’… Žena je ispričala i da takva zezancija za njega zapravo normalna, te da od dana kad su se upoznali suprug ima ‘brutalne’ šale i podvale. Ipak, kaže ona, ponekad zna pretjerati. Od kad je prije mjesec dana rodila, priča, suprug se naglo ‘uozbiljio’ pa se uključio i u svakodnevne obveze i brigu o djetetu, što prije nije radio. No ta je idila, kaže, kratko trajala jer joj je nedavno opet prestao pomagati i brinuti o bebi, a onda ju je dva dana skroz ignorirao. – Nije mi bilo jasno što se događa. Pokušala sam s njim razgovara ali je stalno odbijao reći što ga muči – piše, pa je nekidan ‘pukla’ i inzistirala na odgovoru, prenosi vecernji.hr.

Rekao mi je da mu je mama komentirala kako ‘dijete niti malo ne liči na njega’, pa je odlučio napraviti test očinstva. Prije dva dana napokon je dobio rezultate, a pokazali su ono čega se bojao – da dijete nije njegovo… pa će već sutra otići. – Rekao je i da se ne želi prepirati ni čuti nikakvo objašnjenje – ispričala je žena, pa je muža nazvala lažovom i tražila da i sama vidi rezultat tog testa koji joj je iza leđa navodno napravio: kratko je zastao, pa najednom prasnuo u smijeh – podijelila je na forumu.

Nakon toga su se, kaže, posvađali, a iako se on ispričao od tad ne razgovaraju, prenosi Mirror. – Tresem se od bijesa umjesto vas – komentirala je jedna korisnica jer je, kaže, nevjerojatno da samo četiri tjedna nakon ženinog poroda muž svjesno i namjerno prema njoj bude tako okrutan. – Osim što se fizički još oporavljate, trenutno se morate nositi i sa svim hormonalnim promjenama koje nastupe nakon poroda. I zato ovo nije samo podvala. Ovo je zlostavljanje – objasnila je korisnica svoje stajalište, a druga joj je jednostavno i sažeto savjetovala: – Razvedite se!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh