Svaštara

Kratka astro analiza za Februar: Rakove očekuje srećan period – Strijelčeve očekuju problemi

Rakove očekuje srećan period, Strijelčeve očekuju problemi

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna mogu očekivati lijepe vijesti kada je ljubav u pitanju. Dobri odnosi sa partnerom i mnogo romantike biće samo mali dio ovog sjajnog perioda koji je pred njima. U februaru Ovnovi mogu očekivati lijep pomak u karijeri i dobre finansije.

Bik: Bikovi mogu očekivati neke veoma lijepe vijesti. Mnogi Bikovi mogu očekivati napredak u karijeri, ali i lijepe ljubavne susrete. Neki pripadnici ovog znaka će se naći u situaciji u kojoj će morati prekršiti neka pravila. Budite oprezni kako biste izbjegli nevolje.

Blizanci: Februar će osobama rođenim u ovom znaku donijeti mnogo harizme i bistriji um. Biće ovo odličan period za pronalaženje ravnoteže između posla i društvenog života, a to bi moglo potrajati tokom cijele godine. Rak: Februar će biti veoma povoljan i srećan mjesec za osobe rođene u znaku Raka.

Uran bi mogao uticati na vašu osjetljivu stranu i vaše emocije, ali uprkos tome primjetićete poboljšanje u ljubavnim odnosima. Lav: Ovo će biti period u kojem biste trebali preispitati svoj društveni život. Jupiter i Saturn će svojim boravkom u Vodoliji uticati na vas da potražite savjet od nekih članova vaše porodice.

Djevica: Pokušajte više da se fokusirate na vaše zdravlje i vaš posao. Februar će biti veoma povoljan mjesec za vas, zato ga iskoristite kako biste napravili neke planove za budućnost i usavršili vještine koje bi vam mogle biti od pomoći da napravite značajan uspijeh.

Vaga: Za osobe rođene u znaku Vage, februar bi mogao biti veoma povoljan period za za fokusiranje na romantične odnose. Jupiter i Saturn će poboljšati vaše komunikacione vještine, a Mars u Strijelcu će vas podstaći na kreativnost i strast. Škorpija: U ovom periodu biste trebali da zadržite fokus na svojm porodičnom životu.

Planete koje će u februaru prolaziti kroz znak Vodolije bi mogle da donesu mnoga previranja u vaš život. Ostanite fokusirani i pažljivo se krećite kroz sve događaje koji će vam se naći na putu. Strijelac: Željećete da pobjegnete iz svoje kože jer će početak mjeseca sa sobom donijeti i mnoge izazove i prepreke.

Uprkos sve na kraju mjeseca ćete imati dovoljno dobre energije koja će vam pomoći da ostvarite napredak u karijeri. Jarac: U ovom periodu posvetite više pažnje vašim finanasijama i ljubavnom životu. Ove dvije stvari su povazane jedna sa drugom ako ste u braku ili živite sa partnerom.,piše Infpult

Februar će biti veoma povoljan mjesec za druženje sa djecom. Vodolija: Harizma koju ćete osjećati u ovom periodu će vam pomoći u ljubavnim odnosima, ali i u poslu. Boravak Venere u znaku Vodolije će vam pomoći da ostvarite sve svoje romantične želje.

Ribe: Ovo je odličan mjesec da se posvetite radu na projektima koje ste započeli, ali i da preispitate sebe i svoj život i shvatite šta želite od njega u ovoj godini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh