Svaštara

Moja žena je moj najbolji prijatelj, ali druga žena je sve što sam želio: Na kraju sam donio odluku

U braku sam već četiri godine sa ženom koja je ujedno i moj najbolji prijatelj. Trenutno imamo jedno dijete, a drugo je na putu i uskoro bi trebalo i ono da stigne na ovaj svijet.

Svoju ženu sam oženio iz razloga što je ona bila jedan od mojih najboljih prijatelja i znao sam da će mi biti dobra supruga i dobra majka našoj djeci. Između nas je postojala strast, ali ne u onoj mjeri u kojoj sam osjećao strast u drugim vezama u kojima sam bio prije nje.

Imamo jako lijep brak i fino funkcionišemo, ali sam zadnjih nekoliko mjeseci počeo da flertujem sa kolegicom sa posla koja je nešto starija od mene. Između nas je uvijek postojala neka posebna hemija i upustio sam se u aferu sa njom. Sa njom mi je jako dobro i uvijek nađemo načina da se nađemo poslije posla.

Ne mogu da opišem strast i hemiju koju osjećam kada sam sa njom. Moja ljubavnica je veoma atraktivna i jako lijepo izgleda, ona je savršena žena. Voli da eksperimentiše i radi sve ono što ja volim i što želim od žene. Ali u meni se probudio osjećaj krivice koji me stalno spušta na zemlju.

Ovo je prvi put da sam prevario svoju ženu i osjećanja su mi pomalo pomiješana. Dolazio sam u iskušenje da napustim suprugu i prepustim se strastima koje osjećam dok sam sa svojom ljubavnicom, ali ipak imam dijete koje neizmjerno volim i ne bih želio da ga napustim,piše Infpult

Shvatio sam da moram da donesem odluku i rješenje koje je najbolje za sve nas. Koliko god da volim provoditi vrijeme sa svojom ljubavnicom odlučio sam da tome treba da stanem na kraj. Sa svojom ženom imam savršen porodični život i ne želim tome da okrenem leđa.

Ipak je ona žena koja mi je rodila jedno dijete i koja drugo nosi u svom stomaku. Koliku god strast da osjećam prema svojoj ljubavnici ne želim da napustim svoju ženu i unuštim savršenu porodicu koju imamo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh