Svaštara

28.01. JE PRVI PUN MJESEC U 2021. GODINI, HOROSKOP OTKRIVA ZNAČENJE PO ZNAKOVIMA: RAK ĆE DOBITI OGROMNE PARE, a evo šta čeka ostale znakove

Uhladnoj i neizvjesnoj vladavini Vodenjaka nebo će obasjati pun Mjesec u Lavu. Kao simbol kraja, završetka i intenziviranih emocija, pun Mjesec i ovoga puta donosi vatromet osjećaja, ali vam i obasjava put i potiče vas da se prikažete u pravom sjaju.

Horoskop - Alo.rs

Prvi pun Mjesec u 2021. godini bit će u znaku Lava od 28.01. i utjecat će na našu kreativnost, hrabrost i moć komunikacije.

Imate dovoljno smjelosti da napravite prvi korak u ljubavi i novim planovima, a njegova veličina donosi glamur i blistavu energiju na mnogim poljima života.

Ipak, dolazi i do određenih sjena, jer je pun Mjesec tijekom ovog pojavljivanja u kvadratu s Uranom i usijanim Marsom, ali i u sukobu s Jupiterom i Saturnom.

Saznajte što pun Mesec u Lavu od 28.01. donosi vašem znaku Zodijaka:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh