Svaštara

Horoskop / Ovan, Bik, Lav i Vodolija u 2021. godini promijenit će svoj život iz temelja

Prošla godina većini nas je bila za zaborav i svi smo sa velikim optimizmom ušli u 2021. Ipak, četiri znaka Zodijaka posebno će zapamtiti tekuću 2021.

Žena - Infpult.info

Ovan

Najveće promjene Ovnovima će se dogoditi na društvenom polju: upoznaće nove ljude koji će im promijeniti život nabolje. S druge strane, neke ljude će najzad „pročitati“ i udaljiće ih iz svojih života. Finansije će se najzad ustaliti, a postoji mogućnost promjene mesta boravka ili prodaje nekretnine.

Bik

Dosta značajnih stvari se Bikovima već desilo u prošloj godini što je bio samo uvod u ovu 2021.godinu. Sada će imati još više posla zbog čega će biti nervozni i razdražljivi. Željet će da dobiju malo slobodnog vremena gdje će moći da sede na plaži i zure u more i ne razmišljaju ni o čemu. Ali možda im baš obaveze to neće dozvoliti a oni će početi da gube živce.

Lav

Kod Lavova se sve mijenja i počinje nova faza. Promijenit će posao, partnera, banku, stan…sve. Neki će čak odbaciti sav svoj prethodni život i krenut će iz početka.

Vodolija

Najveći napredak na ličnom planu će doživjeti Vodolije. On će biti društveniji, pucat će od energije i potencijalno dobrih ideja. Ali sve neće biti lako, biće prepreka koje moraju sa staloženošću i mudrošću da prevaziđu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh