Svaštara

OVO JE DANAŠNJI HOROSKOP: VRIJEME JE DA ZAPOČENETE NOVI POSAO

Jarac sretan, Ovan sklon alergijama, Vaga ima podršku, Djevica dobro zdravlje, Škorpija nervozna.

Dnevni horoskop - TVbest.rs

OVAN

Ukoliko danas budete sklopili neki dogovor on bi kasnije mogao da se mijenja. Partner vam je veoma posvećen i uživate u lijepom odnosu sa njim. Ljubavna strana vam je maksimalno ispunjena. Skloni ste alergijama.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspjeti da dođete do razrešenja situacije koja vas muči na ovom polju. Nemate povjerenje u partnera i vaša veza polako ali sigurno dolazi do ozbiljnije krize. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI

Sretne okolnosti vas očekuju. Uspjet ćete da ostvarite ono što ste imali u planu vezano za posao. Nije vam baš povoljan dan za ljubav. Ukoliko ste u vezi, mogli biste da imate česte nesuglasice sa partnerom. Imate mnogo energije u sebi! prenosi “hayat“.

RAK

Dajte sve od sebe da budete racionalni kada donosite nove poslovne odluke, nemojte da podležete emocijama. Moguće je da vaše nepovjerenje prema voljenoj osobi donosi veliki razdor u vaš odnos. Problemi sa urinarnim traktom.

LAV

Ako želite da postignete poslovni uspjeh potrudite se da pokažete da ste spremni da vrijedno radite. Moguće je da ćete riješiti da prekinete vezu kojom niste zadovoljni. Vama trpljenje nije jača strana. Nervni sistem je osjetljiv.

DJEVICA

Imate veoma dobre mogućnosti za promjene na polju posla. Očekuje vas povoljan period. Priželjkujete vezu u kojoj ćete imati iskrenu obostranu ljubav sa partnerom. Tražite pravu ljubav. Povedite računa o bolovima u leđima.

VAGA

Imate podršku da ostvarite poslovne ciljeve koji su vam važni. Možete da očekujete da ćete uspjeti u svojim namjerama na ovom polju. Spremni ste da pokažete svom partneru iskrena osjećanja. Prija vam fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Izbjegavajte veća ulaganja ili poslovne rizike jer biste mogli da imate gubitke tokm današnjeg dana. Pokažite voljenoj osobi svoju spremnost da se posvetite vašem odnosu. Izbjegavajte unos alkohola i opijata.

STRIJELAC

Možete da očekujete manji konflikt sa nadređenima. Današnji dan vam nije povoljno postavljen za posao. Osjećate se usamljeno i nije vam lako da na ovom polju ostvarite poznanstvo sa nekim ko vam odgovara. Čuvajte bubrege.

JARAC

Imate dosta obaveza ispred sebe i nije vam ni malo lako da se organizujete na pravi način kako biste sve završili na vrijeme. Ako želite da ostvarite neko novo poznanstvo potrebno je da budete malo otvoreniji. Imunitet vam je oslabljen.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati komplikacije po pitanju posla u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje. Sasvim neočekivano dolazite do upoznavanja sa osobom čija blizina u vama budi nove želje. Problemi sa aritmijom.

RIBE

Vrijeme je da drugačije postavite poslovne prioritete i da se pripremite za period promjena. Voljena osoba pokazuje da je spremna da vam tera inat do krajnjih granica, što vam se ne dopada ni malo. Ne izlažite se prevelikom naporu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh