Svaštara

Blizanke koje su se udale za jednojajčane blizance trudne su u isto vrijeme

BLIZANKE Brittany i Briana Deane oduvijek su bile prilično vezane, čak i u odrasloj dobi. Godine 2017. upoznale su jednojajčane blizance Josha i Jeremyja i zaljubile se. Godinu dana kasnije su odjevene u identične haljine stale pred oltar. Brittany se udala za Josha, a Briana za Jeremyja. Sada su u isto vrijeme trudne, a oba para žive u istoj kući.

Britany u Briana Deane - Instagram

“Svi četvero smo presretni što će se dječak pridružiti našoj obitelji. Odbrojavamo do trenutka kada ćemo doznati spol druge bebe”, podijelile su sestre radosnu vijest na Instagramu sa svojih 84 tisuće obožavatelja.

Ljudi su odmah počeli špekulirati o spolu druge bebe.

“Nadam se da će također biti dječak. Bit će najbolji prijatelji, bez obzira na sve”, “Držim fige da je dečko”, “Ja se nadam da je cura da bude malo drugačije”, komentirali su. prenosi “Index“.

“Naša djeca će biti ne samo bratići, nego genetski braća. Ne možemo dočekati da ih upoznamo”, poručile su po objavi trudnoće.

Briana je trudna pet mjeseci, dok je Brittany objavila da joj je termin porođaja krajem ljeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh