Svaštara

Horoskop – Danas se dešava magija! Započnite svoj put do sretnih zvijezda: Evo kako da iskoristite energiju Marsa i Urana (20. januar)

Horoskop – Danas iskoristite veliku magiju Marsa i Urana!

Astrologija - Astrosudbina.com

Danas, 20. januara dolazi do spoja dvije moćna planete Marsa i Urana. Njihova konjukcija predstavlja izvor kreativne energije, ali i privlačenja – dobrih ljudi, okolnosti i unutrašnje moći.

Ovo je trenutak kada nas planete podsjećaju da u sebi imamo toliko talenata, ideja i mašte koje mogu inspirisati druge, što čini ovaj aspekt posebno korisnim kada je riječ o poslovnim aktivnostima. Danas ste spremni da pomjerite granice i budete dio revolucije – začetnik transformativnog ciklusa i dobrih promjena, kako u svom životu tako i u vlastitom okruženju.

Djelujete bez ograničenja i to širi vaše polje mogućnosti i daje vam slobodu da izrazite sebe kroz pravu prirodu i kanališete kreatuivnu energiju na stvari koje volite i koje vas zanimaju, a istovremeno vam mogu donijeti profit.

Moguće je da ćete pronaći novi hobi, upisati kurs ili se vratiti starim snovima za koje nikad niste imali dovoljno hrabrosti da ostvarite.

U svakome od nas skriven je kreativni genije, a konjukcija Urana i Marsa nas podstiče da tu kreativnost usmerimo i iskorsitmo vatrenu energiju kako bismo u životu napravili nevjerovatne stvari – korak po korak.

Mars vas podržava u fokusiranju na vlastite ciljeve – Zato danas hrabrim koracima započnite put do svojih zvijezda!

Slijedite svoje želje i instikte, ali sa određenom samokontrolom i konkretnim ciljem na umu, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh