Svaštara

Fizički izgled je samo jedan djelić privlačnosti – Osobine koje posjeduju izrazito privlačne žene

U mnogim slučajevima žene se trude da izgledaju privlačne muškarcima nadajući se da će jednog dana pronaći onog pravog.

Biti privlačna žena je mnogo više od fizičkog izgleda i lijepog lica. Privlačne i poželjne žene karakterišu neke sasvim druge posebne osobine. 1. Nikada se ne nameće; Ona radije svoju energiju usmjerava na to da živi život punim plućima, nego da se opterećuje nevažnim stvarima.

Voli sebe i mišljenje drugih to ne može da promijeni. 2. Nezavisna je; Ona ne želi da zavisi ni od koga, pa ni od partnera. Sama postiže svoje ciljeve i ostvaruje svoje snove. Ona savršeno razumije da samo mi možemo učiniti svoj život boljim i uzbudljivijim.

3. Ne zanimaju je tuđi životi; Ne podnosi tračeve i sitna ogovaranja. Ona ih smatra nezrelim i ne želi svoju energiju trošiti na njih. 4. Iskrena je; Uvijek se trudi da bude iskrena i da kaže ono šta misli, a to joj pomaže da ostvari dobre emotivne odnose.

5. Prihvata sebe onakvu kakva jeste; Ne provodi sate u uljepšavanju i ne prati trendove, ali je uvijek elegantno obučena. Puna je samopouzdanja, a to je uvijek privlačno. 6. Ne žudi za pažnjom; Ona svojom harizmom i svojim postupcima uvijek postigne da bude primjećena, čak i onda kada se ne trudi. Nikada se ne nameće i ne žudi da bude u centru pažnje,piše Infpult

7. Sama je sebi prioritet; Ona je uvijek dosljedna sebe i ima svoj život. U vezi nikada ne gubi sebe i nije joj potreban neko pored koga će se osjećati neugodno. 8. Zna kontrolisati svoje emocije; Privlačna žena zna na koji način da prihvati svoje emocije i da upravlja sa njima.

Nikada je nećete vidjeti da mjesecima pati za nekim. 9. Bistrog je uma; Mudrost i bistar um svaku ženu čini privlačnom. Uvijek je spremna da održi zanimljiv razgovor i sasluša mišljenje drugih. Prihvata tuđe stavove čak i kada se razlikuju od njenih.

10. Sjajan je sagovornik; Takva žena zna uvijek da odabere prave riječi. Uvijek će dozvoliti drugima da kažu šta misle bez da ih prekida. U razgovoru sa njom ćete se uvijek osjećati prijatno i cjenjeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh