Svaštara

Sandra Afrika u kupaćem na minusu

Kome je hladno samo neka pogleda nove fotografije Sandre Afrike (32), možda je najbolji opis serije fotografija koje je pjevačica objavila na svom Instagram profilu.

Sandra Afrika - Arhiva

Afrika uživa na Zlatiboru, sa prijateljima, a fotke na motornim sankama ili kvadu, na kojima je obučena, jednostavno nisu nešto što će “zapariti” oči ljudima, pa je brineta odlučila da se slika u izdanju koje će sigurno izazvati pažnju.
https://www.instagram.com/p/CKEWObKjpkT/?utm_source=ig_embed
Tako je objavila čak 5 fotografija na kojima pozira u ljubičastom kupaćem kostimu, u crnoj majčici koju je podigla kako bi istakla atribute.edino što je na sebi imala, a da grije, su tople crne čizme i kapica,prenose Nezavisne

“Ja sam definitivno dizajner mog sopstvenog je**eno dobrog života”, napisala je Sandra u opisu fotografije iz serije sa Zlatibora.https://www.instagram.com/p/CKEWyJDDFK5/?utm_source=ig_embedEh, šta ti je žensko… Ne bih se skinuo po tom snegu, para nema”, “Ženo, od čega si napravljena?”, “Mogu li na jedan dan da glumim motorne sanke?”, “Zovi ako se prehladiš”, samo su neki od komentara duhovitih muškaraca koji je prate na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh