Svaštara

Iz muškog ugla: Kako pripitomiti muškarca – Prvo pravilo je da pokažete zube

Skoro svaka žena želi muškarca samo za sebe ali u procesu osvajanja pribjegava pogrešnim mjerama.

Muškarac - Surfkafe.com

Ono gdje žena često griješi je činjenica da čim upozna dobrog “muškarca”, ona ga automatski pokušava “prepraviti” ili vezati za sebe. Nažalost mnoge žene ne znaju kako to izvesti na pravi način, pa u tim pokušajima dobiju kontra efekat – otjeraju ga od sebe.

Stvorite intrige u njegovim mislima, natjerajte ga da razmišlja o vama, probudite mu maštu i što je najvažnije pokažete mu zube: dadnite do znanja da sa vama ne može kako on poželi. Pokažite mu da ste svjesni svoje vrijednosti i da je vaš život bogat i zanimljiv čak i bez njega.

Druga bitna stavka je da mu dadnete prostora: Obično kada nekoga želimo, napravimo kobnu grešku time što ga gušimo. Svi vole pažnju, ali do određene mjere. Ne budite zavisni od partnera, čak i ako jeste trudite se da to ne pokažete.

Ne budite ni previše hladni jer možete djelovati potpuno nezainteresovano, ali ostavite malu dozu misterioznosti čisto da pokažete da ima još dosta toga zanimljivog da otkrije o vama. Kao zavodnica, shvatite da je moć u vašim rukama. Vi kontrolišete svoje, ali i njegovo raspoloženje, vibraciju i emocije.

Vi odlučujete na koji način želite da uđete u prostoriju i kako želite da vas ljudi vide i dožive. Da biste zaista iskoristili svoju moć, radite na tome da se oslobodite bilo kakvog stresa i negativnosti i zasijate u najboljem svjetlu.

Ukoliko želite uspješno da zavedete muškarca, učinite da se osjeća muževno pored vas. Ukoliko se u vašem prisustvu osjeća dobro, prijatno, samouvjereno i poželjno poželjeće stalno biti pored vas. Učinite da se osjeća kao pravi muškarac i imaćete ga u šaci dok trepnete, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh